OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) #1002577

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) #1002577

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) #1002577

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 700 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) - popis produktu

Objev jeden z nejpopulárnějších rámů všech dob! Model Keid a jeho tvar pilotek se super hodí jak mužům, tak ženám (unisex). Jeho plastový rám vypadá skvěle téměř na každém obličeji. Nasaď si nadčasový styl s našimi slunečními brýlemi Keid. Vstaň. Ukaž se. Bav se! S naší novou udržitelnou kolekcí OiO by eyerim poznáš ten pravý styl bez hranic. Trendy modely slunečních a dioptrických brýlí plné barev doladí jakýkoli tvůj outfit. Vyber si, kým chceš dnes být s OiO. Barvy, které nenudí Modré? Žluté? Hnědé? Černé? Vyber si ze spousty barevných čoček ty nej a tvůj outfit bude vždy zábava.

Produkt OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) #1002577 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sluneční brýle, patří pod značku OiO by eyerim ve velikosti 55, v barvě černé, materiálové složení Plastové, v nabídce prodejce eyerim.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Brýlové rámy od značky OiO by eyerim, ve velikosti 55, barevná verze je černé, je vyroben z materiálu Plastové, naleznete ho u prodejce eyerim.cz.

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) - parametry produktu

Velikost55
BarvaČerné
Tvar brýlíPilot
MateriálPlastové
Určeníunisex
Odporúčaná cena800.00
KategoriePláště, Brýle, Sluneční brýle, Brýlové rámy
ZnačkaOiO by eyerim
Velikost55
Barvačerné
MateriálPlastové
E-shopeyerim.cz

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) - historie ceny a dostupnosti

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) - další zajímavé produkty

OiO by eyerim Keid Black - ONE SIZE (55) - jak nakoupit nejvýhodnější?