KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá - popis produktu

Sandály KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá :Keen Newport Neo H2 Youth Dětské sandály Keen Newport Neo H2 Youth jsou skvělou volbou pro veškeré venkovní aktivity dětí. Sandály jsou vytvořené tak, aby dětem poskytly maximální pohodlí a podporu jejich chodidel.Keen Newport Neo H2 jsou ideální i pro náročný terénSvršek sandálů Keen Newport Neo H2 je vyrobený z rychleschnoucího polyesteru a je snadno omyvatelný. Uzavřená pata a odolná gumová podrážka usnadňují chůzi a pohyb i v náročnějším terénu.Sandály Keen Newport ochrání dětské prstyPři všech aktivitách budou prsty dětí dokonale ochráněné, neboť jsou Keen Newport Neo H2 vybavené patentovaným systémem ochrany prstů KEEN.PROTECT.Keen Newport Neo dětem nabízí vynikající oporuMezipodešev z EVA materiálu zajistí měkký došlap, zatímco design vnitřní vložky je anatomicky navržen tak, aby dětským nohám poskytoval perfektní podporu a oporu. Vnitřní část je navíc ošetřená technologií Eco Odor Control proti mikroplísním a zápachu.Keen Newport Neo H2 Youth jsou vhodné na hřiště i do vodyVelmi snadné obutí i vyzutí sandálů umožňuje praktické pružné rychlošněrování, které v kombinaci s páskem na suchý zip zaručí pevné zafixování bot. Keen Newport Neo H2 Youth děti využijí na všechny venkovní aktivity a nemusí se s nimi bát jít ani do vody.Klíčové vlastnosti sandálů Keen Newport Neo H2 Youth šedých/žlutýchDětské sandály vhodné na hřiště, k vodě i do městaSvršek z rychleschnoucího polyesteruOdolná gumová podrážka a uzavřená pataPatentovaný systém ochrany prstů dokonale ochrání prstyKeen Newport Neo H2 s praktickým rychlošněrováním i Velcro páskemMezipodešev z kvalitního EVA materiálu zajistí měkký došlapOšetřeny technologií Eco Odor ControlBarevné provedení: černo-žluto-šedé

Produkt KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky Keen, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá - parametry produktu

KategorieSandály, Sportovní obuv
ZnačkaKeen
E-shopAlza.cz

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá - historie ceny a dostupnosti

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá - další zajímavé produkty

KEEN NEWPORT NEO H2 YOUTH šedá/žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?