Keen Koven MID WP M černá/šedá

Keen Koven MID WP M černá/šedá

Keen Koven MID WP M černá/šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Keen Koven MID WP M černá/šedá - popis produktu

Trekové boty Keen Koven MID WP M černá/šedá: Keen Koven MID WP M Pánské vyšší boty Keen Koven MID WP M jsou vhodné pro outdoorové aktivity v lehkém terénu. Nabízí perfektní komfort při chůzi v přírodě, po horských pěšinách i po městě, při níž oceníte jejich maximální stabilitu a oporu. Keen Koven MID WP optimálně odvádí vlhkostSvršek bot Keen Koven MID WP je vyrobený z voděodolné kůže a prodyšné síťoviny. Voděodolná membrána KEEN.DRY optimálně odvádí vlhkost, čímž nabízí chodidlům suché a čisté prostředí za všech podmínek a každého počasí. Pro dokonale komfortní chůziO maximální komfort při chůzi se postará mezipodešev EVA, která zaručí optimální odpružení, a anatomicky tvarovaná vyjímatelná EVA vložka. Stabilitu při chůzi poté zvyšuje TPU stabilizátor v patní části mezipodešve. Boty Keen Koven zajistí skvělou trakciBoty Keen Koven disponují také velmi odolnou gumovou podrážkou se 4mm hlubokým vzorkem, která zajistí optimální přilnavost i trakci na každém povrchu. Keen Koven MID WP M jsou ideální na túryPevné zafixování chodidla v botě poté umožní zavazování pomocí klasických tkaniček a nechybí ani patentovaný systém ochrany prstů KEEN.PROTECT. Boty Keen Koven MID WP M jsou tak skvělou volbou na procházky v přírodě i túry v lehkém až středně náročném terénu. Klíčové vlastnosti bot Keen Koven MID WP M Pánské vyšší outdoorové boty určené do lehkého terénuSvršek vyrobený z voděodolné kůže a prodyšné síťovinyMembrána KEEN.DRY pro precizní odvod vlhkostiEVA mezipodešev a anatomicky tvarovaná vyjímatelná vložka pro maximální pohodlíTPU stabilizátor v patní části mezipodešve zvyšující stabilitu při chůziPatentovaný systém ochrany prstů KEEN.PROTECTOdolná gumová podrážkaKeen Koven se zavazováním na tkaničkyBarevné provedení: šedo-černé

Produkt Keen Koven MID WP M černá/šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Keen Koven MID WP M černá/šedá - parametry produktu

KategoriePánské boty
ZnačkaKeen
E-shopAlza.cz

Keen Koven MID WP M černá/šedá - historie ceny a dostupnosti

Keen Koven MID WP M černá/šedá - další zajímavé produkty

Keen Koven MID WP M černá/šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?