Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black - popis produktu

MARK ADLER MANAGER 2.1 je moderní, pohodlná a designová ergonomická kancelářská židle. Navržená s důrazem na nejmenší detaily, které podporují správné držení těla a chrání páteř. Pevná kombinace nejlepších materiálů a speciální design zajišťují odolnost a moderní vzhled. Manager 2.1 je ideální nabídkou pro lidi, kteří při nákupu klasické kancelářské židle očekávají vysokou kvalitu.  Vlastnosti: Ergonomická, nastavitelná kancelářská židle. Speciálně profilovaná konstrukce - správná poloha těla; Prodyšný materiál se silnou síťovinou s HD strukturou; Snadné a pohodlné nastavení výšky sedáku; SoftFlex umožňuje houpání; Bederní opěrka se přizpůsobí tvaru těla; Nastavitelná opěrka hlavy -  správná poloha krku a hlavy; Pohodlné, statické područky; Materiál odolný proti poškození, snadno udržovatelný; Polyuretanovo-gumová kolečka chrání podlahu před poškrábáním; Odolná ocelová základna

Produkt Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce Huzaro, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky Huzaro, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Produkt Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black patří do skupiny produktů Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Huzaro, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black - parametry produktu

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black - historie ceny a dostupnosti

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black - další zajímavé produkty

Kancelářská židle Markadler Manager 2.1 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?