Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 010,85 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová - popis produktu

Štíhlá kancelářská židle v moderních barvách, díky kterým ji snadno sladíte s ostatním vybavením. Potah je vyroben ze 100% recyklovaného polyesteru. Židle má synchronní mechaniku, opěrku hlavy a područky nastavitelné do 2, resp. 3 směrů. Přizpůsobit lze i výšku opěradla a hloubku sedáku.Štíhlá kancelářská židle s úzkým sedákem a opěradlem. Moderní barvy a skandinávský design umožňují tuto židli jednoduše začlenit mezi ostatní kancelářský nábytek a zároveň barevně oživit pracoviště. Sedák a opěradlo jsou polstrované studenou pěnou a potažené pevným polyesterovým potahem vyrobeným ze 100% recyklovaných PET lahví. Pro dosažení maximálního komfortu nabízí tato kancelářská židle více možností nastavení. Přizpůsobit si můžete výšku a hloubku sedáku i výšku opěradla. Synchronní mechaniku využijete pro nalezení pohodlné polohy - sedák i opěradlo, které kopírují pohyby sedícího v pevně daném poměru, snadno nastavíte do ergonomické pozice, při které se navíc podpoří krevní oběh. Područky si můžete přizpůsobit ve 3 směrech: dopředu/dozadu, nahordu/dolů a dovnitř/ven. Opěrka hlavy je nastavitelná 2 směry: dopředu/dozadu a nahordu/dolů.

Produkt Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské židle, v barvě anthracite, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, barevné provedení je anthracite, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová - parametry produktu

Barvaanthracite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka680
Výška
Hloubka
Hmotnost21.9
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
Barvaanthracite
E-shopAjprodukty.cz

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová - historie ceny a dostupnosti

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová - další zajímavé produkty

Kancelářská židle LANCASTER, vysoké opěradlo, antracitová - jak nakoupit nejvýhodnější?