Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá  182 56

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá  182 56

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 386 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 - popis produktu

Představujeme vám pánské lékařské kalhoty do pasu, které jsou výsledkem naší kvalitní práce v tuzemské šicí dílně. Tyto kalhoty byly navrženy s ohledem na vaše pohodlí, profesionální vzhled a praktickost, což jsou klíčové faktory pro každodenní pracovní aktivity v lékařském prostředí. Puntek se zapínáním na knoflíčky dodává kalhotám klasický a profesionální vzhled, který je vhodný pro lékařské prostředí. Vepředu jsou vybaveny pevným pasem, který zajišťuje pohodlné nošení a optimální udržení kalhot na svém místě. Dvě přední kapsy vám umožňují snadno nosit drobnosti u sebe, které potřebujete mít neustále po ruce. Zadní část kalhot je řešena s ohledem na vaše pohodlí. Pruženka s gumou v zadním pasu zajišťuje, že kalhoty pohodlně sedí a zároveň se přizpůsobí vašemu pohybu. Tento prvek je zvláště důležitý ve zdravotnickém prostředí, kde komfort a pohodlí jsou na prvním místě. Kalhoty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu - 100% bavlny, což zajišťuje příjemný pocit na dotek a zároveň odolnost. Gramáž 245 g/m² znamená, že kalhoty jsou dostatečně pevné a odolné vůči běžným pracovním vlivům. Výška postavy 182 cm je zohledněna při návrhu těchto kalhot, takže si můžete být jisti, že vám budou perfektně sedět a poskytnou vám maximální komfort během pracovního dne. Tyto pánské lékařské kalhoty jsou nejen praktickým a funkčním doplňkem vašeho pracovního oděvu, ale také vám poskytnou profesionální vzhled, který je důležitý v lékařském prostředí. Díky své kvalitě, designu a pohodlí jsou ideální volbou pro všechny lékaře a zdravotníky, kteří hledají kvalitní pracovní oděv. Prosím věnujte pozornost při výběru velikostí viz. Tabulka velikostí v záložce.    Pánské lékařské kalhoty do pasu ze 100% bavlny

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kalhoty, je v nabídce značky Inzep, velikost odpovídá označení 56, barevné provedení je bílá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Produkt Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky Inzep, ve velikosti 56, v barvě bílá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 - parametry produktu

Výška postavy - BAD182
Výška postavy182
Velikost oděvu56
Barvabílá
Velikost56
Druh oblečeníkalhoty
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty, Pracovní oděvy, Praky
ZnačkaInzep
Velikost56
Barvabílá
E-shopInzep.cz

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 - historie ceny a dostupnosti

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 - další zajímavé produkty

Kalhoty do pasu INZEP LÉKAŘ pánské bílá 182 56 - jak nakoupit nejvýhodnější?