Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 231 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol - popis produktu

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol Univerzální, funkční a extrémně pohodlné dámské kalhoty pro vysoce aerobní aktivity - rychlé výstupy v horách, náročné via ferraty, skialpinismus, běh na lyžích apod. - jsme doplnili o materiál šetrný k životnímu prostředí. Skvěle padnoucí anatomicky tvarovaný střih kombinuje tři funkční materiály pro dosažení optimální prodyšnosti, tepelného komfortu a zároveň zachování vysoké odolnosti. Silnější materiál na kolenou a zadním dílu s příjemnou coolmaxovou vrstvou je doplněn odlehčeným oděruodolným materiálem s vysokou prodyšností. O pohodlí se dále starají elastické díly v sedle a v podkolenní. Kalhoty jsou určené pro nejširší záběr outdoorových aktivit po celý rok a splněným snem všech horských nadšenkyň a vyznavaček fast & light stylu.Hmotnost: 258 gMateriál: Main 1: 89 % Polyamide (Recycled Nylon) + 11 % Polyurethane (Spandex), DWR - 4 way stretch lightweight fabric, Main 2: 78 % Polyamide (Nylon) + 12 % Polyurethane (Lycra® ) + 10 % Polyester (Coolmax®) - High strenght functional fabric, Support: 80 % PolyamStřih: lady (REGULAR FIT) POPIS     Pohodlný pas se širokou elastickou gumou s logem DA.     Skvěle přístupná elastická síťovaná kapsa na stehně na drobnosti (gel, tyčinka, rukavice apod.) a jedna zipová kapsa.     Reflexní paspule na stehnech a v dolních rozparcích pro vyšší pasivní bezpečnost.     Potisk Direct Alpine na zadní části levé nohavice.     Konce nohavic s bočními zipy a elastickým klínem pro pohodlné přetažení přes lyžáky a pohorky.     Vyrobeno v Evropě Kalhoty » Sportovní kalhoty » Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Direct Alpine, velikost odpovídá označení 2XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol patří do skupiny produktů Dámské sportovní kalhoty, patří pod značku Direct Alpine, velikost odpovídá označení 2XL, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorieKalhoty, Dámské kalhoty, Dámské sportovní kalhoty
ZnačkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol - historie ceny a dostupnosti

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol - další zajímavé produkty

Kalhoty Direct Alpine Boki lady indigo/menthol - jak nakoupit nejvýhodnější?