Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort  tělová  XS

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort  tělová  XS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS - popis produktu

Brazilský střih, bezešvé, střižené technologií laser cut, nerýsují se pod oblečením, bavlněný klín.. Vysoce komfortní kalhotky brazilského střihu značky Gatta se dají díky technologii laser cut a plochých švů nosit i pod splývavé šaty nebo legíny, aniž by byly vidět obrysy spodního prádla. Zároveň ani nikde netlačí. Boky jsou spojené ultrazvukem. Kalhotky jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna a jejich předností je také lehkost a pohodlné nošení.Technický popis: brazilský střih bezešvé střižené technologií laser cut boky spojené ultrazvukem nerýsují se pod oblečením lehké komfortní bavlněný klín materiál: 85% polyamid, 13% elastan, 2% bavlna Velikostní tabulka: Velikost XS S M L XL Konfekční velikost 32-34 34-36 38-40 42-44 46-48 Obvod boků (cm) 76-84 84-92 92-100 100-108 108-118

Produkt Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS patří do skupiny produktů Kalhotky - od značky Gatta, velikost odpovídá označení XS, v barvě tělová, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kalhotky, patří pod značku Gatta, velikost odpovídá označení XS, barevná varianta je tělová, v nabídce prodejce insportline.cz.

Produkt Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské prádlo, je v nabídce značky Gatta, velikost odpovídá označení XS, barevné provedení je tělová v nabídce e-shopu insportline.cz.

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS - parametry produktu

Barvatělová
Velikosttělová
KategoriePrádlo, Kalhotky, Kalhotky -, Dámské kalhotky, Dámské prádlo, Klíny, Brazilské kalhotky
ZnačkaGatta
VelikostXS
Barvatělová
E-shopinsportline.cz

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS - historie ceny a dostupnosti

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS - další zajímavé produkty

Kalhotky Gatta Brazilian Ultra Comfort tělová XS - jak nakoupit nejvýhodnější?