Kabelka přes rameno #605528

Kabelka přes rameno #605528

Kabelka přes rameno #605528

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kabelka přes rameno - popis produktu

Crossbody kabelky patří pro svou velikost a způsob nošení mezi jedny z nejoblíbenějších kabelek. Už z názvu je patrné, že se jedná o kabelku, která se nosí křížem (přes hlavu). Tím získáváte volné ruce, a přesto máte svoje věci stále pohodlně při sobě. K formálnějšímu oblečení ji však můžete nosit i na rameni. Malá kabelka přes rameno je velmi praktická a ideální pro každodenní nošení i do společnosti. Každé události vdechne ten správný šarm. Kabelka je vybavená dvěma kapsami na zip, do kterých se pohodlně vejdou vaše osobní věci. Část dlouhého ramenního popruhu tvoří stříbrný řetízek, který ještě zvyšuje elegantní vzhled kabelky. Crossbody kabelka2 hlavní kapsy na zipRamenní popruh řetízekStříbrné komponentyK nošení křížem nebo přes ramenoElegantní a pohodlnáMateriál: syntetická kůže. Rozměry: šířka 20 cm, výška 11 cm, hloubka 5 cm. 

Tento produkt se nachází v kategorii Crossbody kabelky, patří pod značku DAVID JONES, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Produkt Kabelka přes rameno #605528 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kabelky přes rameno od značky DAVID JONES v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Kabelka přes rameno - parametry produktu

Kabelka přes rameno - historie ceny a dostupnosti

Kabelka přes rameno - další zajímavé produkty

Kabelka přes rameno - jak nakoupit nejvýhodnější?