Kabelka do ruky #605548

Kabelka do ruky #605548

Kabelka do ruky #605548

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kabelka do ruky - popis produktu

Kabelka do ruky David Jones můžete díky dlouhým uchům nosit i na rameni nebo přes ruku. Zamilujete si praktické uspořádání kapes, do kterých se vejdou i dokumenty velikosti A4. Kabelka má hlavní kapsu uzavíratelnou na zip a proto budou vaše věci v bezpečí. Vnitřní část je vybavená postranními přihrádkami na mobil a drobnosti. Na přední i zadní straně jsou velké, ale šikovně skryté kapsy se zapínáním na patent. Pevná ucha jsou dostatečně dlouhá pro pohodlné nošení v ruce, přes ruku i na rameni. Do spodní části kabelky jsou vsazené kovové ochranné cvoky, které chrání kabelku před poškozením, pokud ji postavíte na zem.Kabelka do ruky i na ramenoProstorná a praktickáPohodlná a dostatečně dlouhá uchaDno chráněné kovovými cvokyKomponenty stříbrné barvyMateriál: syntetická kůže. Rozměry: šířka 36 cm, výška 26 cm, hloubka 16 cm. Délka uch: 59 cm.

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky na rameno, je v nabídce značky DAVID JONES v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Kabelka do ruky #605548 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tašky přes rameno, patří značce DAVID JONES, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kabelky přes rameno od značky DAVID JONES v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Kabelka do ruky - parametry produktu

Kabelka do ruky - historie ceny a dostupnosti

Kabelka do ruky - další zajímavé produkty

Kabelka do ruky - jak nakoupit nejvýhodnější?