JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá - popis produktu

Novinka z řady lepicích pásek novaTAPE - univerzální víceúčelová mobilní vodotěsná páska DuctTape na 1´´ dutince. DuctTape je jednostranně lepicí páska příčně přetržitelná, vyztužená bavlněnou tkaninou. Je polaminována černou PE vrstvou. Univerzální voděodolná lepicí páska s širokým využitím pro pobyt v přírodě, dům a zahradu - je velmi vhodná k opravám vybavení, zacelení děr, prasklých zahradních hadic, k uzavírání polykarbonátových desek (bazény, přístřešky), k fixaci a bandážování všeho co Vás napadne. TIPY jak lze Duct Tape pásky využít v přírodě najdete v našem článku od Krakena ZDE Technická specifikace: šíře: 48 mm, návin: 10 m, jednopalcová dutinka, barva: černá, velmi pevná v tahu, má vysokou UV odolnost, velmi dobře drží i na hrubém povrchu,  

Produkt JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Lepicí páska, patří značce JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá - parametry produktu

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá - historie ceny a dostupnosti

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá - další zajímavé produkty

JUBÖ Lepící páska DUCT TAPE 48 mm x 10 m - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?