JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro - popis produktu

Set JRC Defender prut, naviják, pouzdro a vlasec byl pečlivě sestaven týmem JRC. Set JRC Defender prut, naviják, pouzdro a vlasec byl pečlivě sestaven týmem JRC. Je cenově dostupný, dobře vybavený a splňuje všechny požadavky každodenního rybáře. Je složen z 3-dílného prutu Defender 3,66 m 3lb, který vychází z populární série Contact, osazen francouzskou kvalitou navijákem Mitchell Avocet 6000 FS Black Edition s volnoběžnou brzdou, kvalitním hnědým vlascem o průměru 0,33mm a všechnu tuto výbavu bezpečně sbalíte do jedno komorového polstrovaného pouzdra Defender Rod Sleeve.  Prut JRC Defender 3,66 m 3 lb 3-dílyTenký, dostatečně kvalitní 30T uhlíkový blankMatná černo-šedá povrchová úprava s anodizovanými kovovými prvkyPolo-parabolická akceLehká SIC očka uzpůsobená pro používání šňůryDělená rukojeť se 'shrink rubber' úpravouKvalitní DPS sedlo navijákuVelikost oček 10-10-12-16-20-25-30  Naviják Mitchell Avocet 6000 FS Black Edition2 ložiskaGrafitové tělo a rotorČerná povrchová úpravačerná kovová cívka s kvalitním vlascem o průměr 0,33mmGrafitové klička s gumovou ručkou  Pouzdro JRC Defender SleeveVyrobeno z robustního a pevného zeleného 500D materiáluPlně polstrovaný pro lepší ochranuOdolný zip umístěný na zadní straně, aby nedocházelo k zachytávání vlasceVelké kapsy na navijákyNosná rukojeť ze síťovinySponka pro připojení quiveruRozměr 140 x 29cm

Produkt JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro patří do skupiny produktů Pruty s navijáky, patří pod značku JRC, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro - parametry produktu

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro - historie ceny a dostupnosti

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro - další zajímavé produkty

JRC Set Prut Defender 3díl 12ft 3lb + Naviják + Pouzdro - jak nakoupit nejvýhodnější?