JRC Defender Accessory Bag - Large

JRC Defender Accessory Bag - Large

JRC Defender Accessory Bag - Large

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 477 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JRC Defender Accessory Bag - Large - popis produktu

Řada Defender je navržena v moderním designu. Vyrobena z robustního a pevného zeleného 500D materiálu. Řada Defender je navržena v moderním designu. Vyrobena z robustního a pevného zeleného 500D materiálu. Povrch tkaniny je ošetřen speciální impregnací s vysokou odolností proti vodě. Celá řada je vybavena pevnými zipy. Rybáři nabízí výbornou ochranu pro přepravované věci. Defender Accessory Bag Small je obal určený pro uskladnění drobností a veškerého příslušenství, která rybář potřebuje. - plně polstrovaný pro lepší ochranu - přístup přes dvojitý zip - vnitřní oddíl s flexibilně polohovatelnými dělícími přepážkami - vnitřní síťová kapsa - nosné rukojeti ze síťoviny na horní a boční straně Small - 16x12x7cm Medium - 22x14x8cm Large - 28x20x8cm

Produkt JRC Defender Accessory Bag - Large lze nalézt mezi produkty ve skupině Campingové doplňky od značky JRC v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

JRC Defender Accessory Bag - Large - parametry produktu

JRC Defender Accessory Bag - Large - historie ceny a dostupnosti

JRC Defender Accessory Bag - Large - další zajímavé produkty

JRC Defender Accessory Bag - Large - jak nakoupit nejvýhodnější?