Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 75 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g - popis produktu

BEZPROTIHROTOVÉ jigové hlavičky LL BARBLESS jsou nejvyšším produktem z naší nabídky. Háčky jsou vyrobeny z uhlíkové oceli na tenkých a velmi ostrých háčcích, díky jehlovitému hrotu.  BEZPROTIHROTOVÉ jigové hlavičky LL BARBLESS jsou nejvyšším produktem z naší nabídky. Háčky jsou vyrobeny z uhlíkové oceli na tenkých a velmi ostrých háčcích, díky jehlovitému hrotu. Ruční výroba a pečlivá kontrola každého kusu je samozřejmostí. Absence nálitku neničí nástrahu a zabraňuje tak jejímu poškození. Dále umožňuje použití i pro nástrahy s tenkým tělem. Jigové hlavičky jsou v klasickém nebarveném provedení.  VLASTNOSTI BEZPROTIHROTOVÉ háčky z tenkého drátu velmi ostré a pevné optimálně navržený poměr délky a hmotnosti absence nálitku, který neničí nástrahu DOPORUČUJEME ideální pro větší larvy na pstruhy jigové hlavičky pro ultralehkou a závodní přívlač  vhodné pro lov pstruhů, okounů a tloušťů vhodné pro vázání jigstreamrů  gumová nástraha sklouzává z háčku minimálě, když už ano, kapka vteřinového lepidla mezi hlavičku a nástrahu to vyřeší Parametry: délka raménka háčku: 22 - 24 mm (dle váhy) ideální pro nástrahy o délce: 4 - 6 cm baleno po 5 ks

Produkt Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g patří do skupiny produktů Nástrahy na háček od značky Jigovky.cz v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g - parametry produktu

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g - historie ceny a dostupnosti

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g - další zajímavé produkty

Jigovky Jigové hlavičky LL Barbless vel.4 5ks - 1g - jak nakoupit nejvýhodnější?