Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 60 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks - popis produktu

Jigové hlavičky JIGMASTER DRÁTEK se od ostatních jigovek odlišují zejména lomeným tvarem háčku, který lépe drží ryby, zvyšuje odolnost proti otevření háčku a zároveň umožňuje rychlejší a razantnější zásek do ryby.  Jigové hlavičky JIGMASTER DRÁTEK se od ostatních jigovek odlišují zejména lomeným tvarem háčku, který lépe drží ryby, zvyšuje odolnost proti otevření háčku a zároveň umožňuje rychlejší a razantnější zásek do ryby. Jigové hlavičky nejvyšší kvality a klasického kulatého tvaru s drátkem, díky kterému drží lépe nástraha na háčku a hůře se přetáčí. Ruční výroba a pečlivá kontrola každého kusu je samozřejmostí. Použité extrémně ostré háčky, které mají kovanou špičku tak, aby byl hrot háčku odolný vůči otupení a neztrácel ostrost. Absence nálitku neničí nástrahu a zabraňuje tak jejímu poškození. Dále umožňuje použití i pro nástrahy s tenkým tělem. Jigové hlavičky jsou v klasickém nebarveném provedení.  Vlastnosti: lépe drží napíchnutou nástrahu extrémně ostré lomeným tvar háčku, který lépe drží ryby velice pevný a odolný vůči otevření háčky odolné proti slané vodě optimálně navržený poměr délky a hmotnosti absence nálitku, který neničí nástrahu DOPORUČUJEME vhodné pro lov okounů candátů, štik, velkých pstruhů  velikost 4/0 vhodná i pro mořský rybolov pro gumové nástrahy, které sklouzávají z háčku Parametry: délka raménka háčku: 24 - 29 mm (dle váhy) délka drátku: 10 - 15 mm ideální pro nástrahy o délce: 6 - 9 cm baleno po 5 ks

Produkt Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks patří do skupiny produktů Nástrahy na háček od značky Jigovky.cz v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks - parametry produktu

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks - historie ceny a dostupnosti

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks - další zajímavé produkty

Jigovky Jigové hlavičky Jigmaster Drátek vel.1/0 5ks - jak nakoupit nejvýhodnější?