Jídelní křeslo WANG

Jídelní křeslo WANG

Jídelní křeslo WANG

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 325 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jídelní křeslo WANG - popis produktu

Dýchá vaše domácnost dávkou extravagance? Ne? Potom právě pro vás je naše nové jídelní křeslo WANG.  Na první pohled vás okouzlí sametovou Velvet látkou tmavě modré barvy. Sezení v křesle bude jako v bavlnce, a to doslova! Postará se o to jeho měkké sedátko. Křeslo stojí na pevné kovové konstrukci, která mu dodává patřičnou stabilitu. Elegantním ho činí nejen tvar, ale také nožičky v půvabné mosazné barvě. Svou extravagancí krásně ukáže nejen v jídelně, ale kdekoli jej umístíte. Barva: tmavě modrá / mosazMateriál: sametová látka Velvet / kov Rozměry: šířka: 68 cmhloubka: 61 cmvýška: 89 cmšířka sedu: 58 cmhloubka sedu: 45 cmrozměry zádové opěrky: 68x40 cmHmotnost: 7 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Jídelní křeslo WANG patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky VIPKON, v barvě zlatá, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je zlatá, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Jídelní křeslo WANG - parametry produktu

BARVAModrá
BARVAZlatá
STYLModerní
STYLElegantní
HMOTNOST7 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
HLOUBKA SEDU45 cm
VÝŠKA89 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ŠÍŘKA68 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
HLOUBKA61 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU58 cm
Hmotnost7000.000g
KategorieŽidle, Křesla, Jídelní židle, Jídelní křesla
ZnačkaVIPKON
Barvazlatá
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Jídelní křeslo WANG - historie ceny a dostupnosti

Jídelní křeslo WANG - další zajímavé produkty

Jídelní křeslo WANG - jak nakoupit nejvýhodnější?