Jídelní křeslo SADIE Modrá

Jídelní křeslo SADIE Modrá

Jídelní křeslo SADIE Modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 640 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jídelní křeslo SADIE Modrá - popis produktu

Spojit eleganci s pohodlností a zaujmout na první pohled docílíte s naším novým designovým křeslem SADIE. Lákavý design potěší nejednoho fajnšměrka. Křeslo stojí stabilně na kovových nohách v černém barevném provedení. Vyrobeno je z ekokůže, která je kombinována jednou barvou na sedací části a druhou barvou na opěrce zad. Je vhodné pro jakékoli zakomponování do vašeho prostoru. Obývací pokoj, jídelna nebo pracovna? Je jen na vás, kde umístíte tento stylový kousek, který vám dosud chyběl.Barva:béžová / modrá / černámodrá / béžová / černáoranžová / zelená / černáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / kovRozměry: šířka: 54 cmhloubka: 56 cmvýška: 78 cmšířka sedu: 52 cmhloubka sedu: 47 cmvýška sedu: 46,5 cmvýška zádové opěrky: 35 cmšířka mezi nohami: 50,5 cmhloubka mezi nohami: 53 cmNosnost: 90 kgHmotnost:5 kgDodáváno v demontu.

Produkt Jídelní křeslo SADIE Modrá patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky VIPKON, v barvě béžová, materiál je Eko kůže v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je béžová, materiálové složení Eko kůže, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Jídelní křeslo SADIE Modrá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVAOranžová
BARVABéžová
STYLModerní
STYLElegantní
MATERIÁLKov
MATERIÁLEko kůže
HLOUBKA SEDU47 cm
NOSNOST90 kg
VÝŠKA78 cm
ŠÍŘKA54 cm
HMOTNOST5 kg
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA56 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
VÝŠKA SEDU46,5 cm
PODRUČKYNe
ŠÍŘKA SEDU52 cm
BAREVNÁ VARIANTAModrá
Hmotnost5000.000g
KategorieŽidle, Křesla, Jídelní židle, Jídelní křesla
ZnačkaVIPKON
Barvabéžová
MateriálEko kůže
E-shopInpostele.cz

Jídelní křeslo SADIE Modrá - historie ceny a dostupnosti

Jídelní křeslo SADIE Modrá - další zajímavé produkty

Jídelní křeslo SADIE Modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?