Jídelní křeslo Růžová

Jídelní křeslo Růžová

Jídelní křeslo Růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 134 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jídelní křeslo Růžová - popis produktu

Křeslo KAREN zaujme na první pohled kombinací luxusu, elegance, ergonomie a funkčnosti. Upoutá vás svým designem ve tvaru mušle. Křeslo v Art-deco stylu se stane středobodem každé jídleny, ale vynikne i v pracovně, obývacím pokoji, v restauiraci nebo vstupní hale. Křeslo je čalouněno na sedací části čenobílou látkou, opěrka je z ekokůže / sametové látky v pěti barevných varinatách. Konstrukce je kovová v černé barvě.Barva: bílá / černá / růžová (samet) bílá / černá / zelená (ekokůže) bílá / černá / modrá (ekokůže) bílá / černá / smaragdová (samet)bílá / černá /  hnědá (ekokůže)Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / ekokůže / kov / molitanRozměry: šířka: 67 cmhloubka: 60 cmvýška: 77 cmšířka sedu: 53 cmhloubka sedu: 49 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádově opěrky: 37 cmNosnost: 90 kgHmotnost: 4 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Jídelní křeslo Růžová patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky VIPKON, v barvě hnědá, materiál je Molitan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Molitan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Jídelní křeslo Růžová - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVARůžová
BARVAHnědá
STYLModerní
STYLNadčasový
STYLElegantní
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLEko kůže
MATERIÁLMolitan
NOSNOST90 kg
HMOTNOST4 kg
ŠÍŘKA67 cm
VÝŠKA77 cm
HLOUBKA SEDU49 cm
VÝŠKA SEDU46 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
OPĚRKA HLAVYNe
VÝŠKA OPĚRKY ZAD37 cm
HLOUBKA60 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
BEDERNÍ OPĚRKAAno
PODRUČKYNe
ŠÍŘKA SEDU53 cm
BAREVNÁ VARIANTARůžová
Hmotnost4000.000g
KategorieŽidle, Křesla, Jídelní židle, Jídelní křesla
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálMolitan
E-shopInpostele.cz

Jídelní křeslo Růžová - historie ceny a dostupnosti

Jídelní křeslo Růžová - další zajímavé produkty

Jídelní křeslo Růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?