Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg - popis produktu

Vnadicí směs Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg: Vnadící směs Jet Fish Method Mix Robin Red je určená do krmítek nebo jako kobercové krmivo. Celoročně jsou velmi účinné díky přírodním extraktům a dobře rozpustným složkám i ve studené vodě. Method mix je navíc doplněn betainem. Směs Jet Fish Method můžete s peletami použít i při lovu s partikly, ale je určen pro lov na boilie. Směs je sestavena z ptačích zobů, olejnin a doplněna o jeden z nejlepších atraktorů Robin Red, obohacená o betain a přírodní kořeněné výtažky. Vnadící směs Jet Fish Method Mix Robin Red je pravděpodobně nejlepším mixem na kapry. Klíčové vlastnosti vnadící směsi Jet Fish Method Mix Robin Red 1 kgSměs Jet Fish Method Mix Robin Red je určena do krmítek i jako kobercové krmivoCeloročně velmi účinnáVýrazná chuť a vůněVyrobena z ptačích zobů, olejnin a doplněna o atraktor Robin RedV balení je 1 kg směsi

Produkt Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Směsi koření od značky Jet Fish, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg - parametry produktu

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg - historie ceny a dostupnosti

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg - další zajímavé produkty

Jet Fish Method Mix Robin Red + Koření 1kg - jak nakoupit nejvýhodnější?