JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 358 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas. - popis produktu

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas., Omega-3 mastné kyseliny, EPA a DHA pocházejí z oleje ryb žijících v čistých vodách studených moří. Popis produktuDoplněk stravyOmega-3 mastné kyseliny, EPA a DHA pocházejí z oleje ryb žijících v čistých vodách studených moří. Přispívají ke správnému vývoji a činnosti mozku, poznávání, dobrému zraku a podporují činnost srdce.Bez soli (NaCl), lepku, laktózy, aspartamu, umělých barviv, umělých aroma a konzervantů. (Příznivý účinek pro dospělé se dosáhne při denním příjmu 250 mg EPA a DHA.)Balení90 želatinových pastilekDávkováníDospělí a děti od 3 let: Užívejte 3 želatinové pastilky denně.SloženíKaždá želatinová pastilka obsahuje:Rybí olej (sardinky, ančovičky) ... 75 mgPoskytuje 40 mg omega-3 mastných kyselin, z toho:Kyselina eikosapentaenová (EPA) ...6 mgKyselina dokosahexaenová (DHA) ...34 mgVitamin D3 (cholekalciferol) ... 3,3 µg/133 IU66% referenční výživové hodnotyDále obsahuje: Glukózový sirup, sacharóza (sladidla); pektin (želírující látka); přírodní příchutě (citron, pomeranč, směs bobulového ovoce, banán, třešeň); kyselina citrónová, citrát sodný (ochucovadla); přírodní barviva (koncentrovaná šťáva z černé mrkve, annatto); karnaubský vosk, rostlinný olej (povlakové látky)UpozorněníUchovávejte při teplotě od 15 do 25 °C, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.

Produkt JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas patří do skupiny produktů Doplňky výživy, patří pod značku Jamieson, v nabídce prodejce Market-24.cz.

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas. - parametry produktu

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas. - historie ceny a dostupnosti

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas. - další zajímavé produkty

JAMIESON - Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 pas. - jak nakoupit nejvýhodnější?