ISSORIA LIBELL 50 ml

ISSORIA LIBELL 50 ml

ISSORIA LIBELL 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 508 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA LIBELL 50 ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Erba Pura od Sospiro tak se Vám tato vůně bude líbit„Jen ve tvém náručí cítím lásku, jsem v bezpečí, jsem doma.“Milujete něžné doteky i horké objetí. Jste ten typ člověka, který potřebuje cítit lásku a bezpečí z náruče svého milovaného. Když máte špatný den, kdy potřebujete povzbudit či podpořit, ale i když máte radost a jste šťastná, tehdy je pro Vás pohlazení či pevné objetí nejlepší způsob, jak s někým sdílet své emoce. Tak jako Vaši nejbližší tak i Vy máte otevřenou náruč pro všechny, kteří to potřebují, neboť víte, že objetí je lék na každé trápení.Moderní složení unisex vůně ISSORIA LIBELL rozehrává brilantní hru, která Vás naplno pohltí. Vaši pozornost přitáhnou sladké ovocné tóny v úvodu vůně, které se velmi rychle mění ve svěží a jasné citrusové akordy. Svěžest a sladkost ovoce se vzájemně prolínají až nakonec ustoupí smyslnému a hřejivému pižmu. V tomto momentě se hravá a jiskřivá vůně mění na elegantní směs plnou smyslnosti a svůdnosti. Rafinovaná vanilka parfému propůjčuje hebkost a jemnost, ale ve spojení s teplými tóny ambry vytváří jedinečný orientální podpis. ISSORIA LIBELL může být ležérní jemný parfém na běžný den, ale také elegantní orientální vůně pro speciální příležitosti.ISSORIA LIBELL Vás zahřeje jako něžné objetí a vyvolá ve Vás pocit bezpečí, lásky a něhy.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje

Produkt ISSORIA LIBELL 50 ml patří do skupiny produktů Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA LIBELL 50 ml - parametry produktu

ISSORIA LIBELL 50 ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA LIBELL 50 ml - další zajímavé produkty

ISSORIA LIBELL 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?