ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 161 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý - popis produktu

Představujeme vám nepromokavý klobouk NORTH WEST 00375, který vám poskytne vynikající ochranu před deštěm a nepříznivým počasím. Tento klobouk je vyroben z odolného materiálu složeného z PVC, polyesteru a opětovně PVC, což zajišťuje jeho voděodolnost a odolnost vůči vlhkosti. Jeho univerzální velikost znamená, že klobouk se hodí pro různé velikosti hlav a poskytne pohodlné nošení bez ohledu na rozměr. Klobouk je navíc vybaven praktickým podbradním páskem, který zajišťuje pevné uchycení na hlavě i za větrných podmínek. Jasně žlutá barva klobouku zajišťuje výraznou viditelnost i za zhoršených světelných podmínek, což je zejména důležité v rámci bezpečnosti. Tento nepromokavý klobouk je ideálním doplňkem pro ty, kteří chtějí být připraveni na deštivé dny bez ohledu na to, kam je cesta zavede. Zvolte funkčnost, pohodlí a styl s nepromokavým kloboukem NORTH WEST 00375 ve výrazné žluté barvě, který vám poskytne spolehlivou ochranu proti nepříznivým povětrnostním podmínkám.   Nepromokavý klobouk který vám poskytne vynikající ochranu před deštěm a nepříznivým počasím

Produkt ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý patří do skupiny produktů Pracovní oděvy, je v nabídce značky ISSA, v barvě žlutá, materiál je PVC v nabídce e-shopu Inzep.cz.

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý - parametry produktu

žlutá1
89/686/EEC-kategorie OOPP1
Barvažlutá
Sezónajaro/podzim
MateriálPVC
Typ oděvučepice
Odolný vodě1
Obdobíjarní/podzimní
Druh oblečeníxxx
KategoriePásky, Pracovní oděvy, Klobouky
ZnačkaISSA
Barvažlutá
MateriálPVC
E-shopInzep.cz

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý - historie ceny a dostupnosti

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý - další zajímavé produkty

ISSA NORTH WEST 00375 Klobouk nepromokavý - jak nakoupit nejvýhodnější?