ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 825 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S - popis produktu

Představujeme vám pracovní bundu ISSA CLEVER EXTREME softshellovou - produkt, který spojuje výkon, pohodlí a maximální variabilitu díky odnímatelným rukávům. Tato bunda je skvělým partnerem pro všechny pracovní aktivity, kdy potřebujete ochranu a zároveň flexibilitu. Zapínání bundy je zajištěno kvalitním zipem, který zaručuje snadné použití. Díky odnímatelným rukávům můžete rychle přizpůsobit bundu aktuálním podmínkám a vašim potřebám. Vyberte si, zda budete preferovat bundu s plnými rukávy nebo bez rukávů pro větší pohybovou volnost. Bunda je vyrobena z vysoce prodyšné membrány, která vám umožní pracovat i v náročných podmínkách, aniž byste se cítili přehřátí. Kapuce a podlepené švy dále zvyšují odolnost bundy proti vlhkosti a větru, což je důležité při práci venku. Reflexní doplňky na bundě zajišťují zvýšenou viditelnost, což je zvláště důležité za šera a za snížené viditelnosti. Bunda je balená v krabici, což zaručuje, že vám bude doručena v perfektním stavu. Materiál bundy kombinuje softshell (polyester/spandex) pro pružnost a pohodlí s mikrofleece a TPU membránou s voděodolností 8000 mm a paropropustností 3000 mvp. To znamená, že vás tato bunda ochrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami a zároveň zajistí pohodlí a prodyšnost během vašich pracovních úkolů. K dispozici je v elegantních barevných provedeních - šedá a modrá, které se hodí k různým pracovním prostředím a stylům. ISSA CLEVER EXTREME je pracovní bunda, která je výkonná, pohodlná a flexibilní, a proto je ideální volbou pro profesionální pracovníky, kteří očekávají nejlepší výkon od svého oblečení.   Pracovní bunda softshellová

Tento produkt se nachází v kategorii Pracovní oděvy, je v nabídce značky ISSA, ve velikosti S, v barvě šedá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S - parametry produktu

Velikost oděvuS
Barvašedá
Barvašedá
VelikostS
Druh oblečeníbundy
KategorieBundy, Pracovní oděvy
ZnačkaISSA
VelikostS
Barvašedá
E-shopInzep.cz

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S - historie ceny a dostupnosti

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S - další zajímavé produkty

ISSA CLEVER EXTREME softshellová Bunda šedá S - jak nakoupit nejvýhodnější?