ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá  S

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá  S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 281 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S - popis produktu

Hledáte pracovní oděv, který spojuje styl, pohodlí a bezpečnost? Naše reflexní fleecové mikiny ISSA 04053 jsou tou správnou volbou. Tyto mikiny byly navrženy s důrazem na bezpečnost a tepelný komfort, což je důležité pro pracovníky, kteří pracují za špatných světelných podmínek. Klíčové Vlastnosti: Zapínání na Zip u Krku: Mikina je vybavena praktickým zapínáním na zip u krku, což zajišťuje rychlé nasazení a sundání a pohodlné nošení. Vysoký Krční Límec: Vysoký krční límec chrání krk před chladem a větrem, zatímco zvyšuje tepelný komfort. Reflexní Našité Pásy: Mikina je vybavena reflexními našitými pásky, které zvyšují vaši viditelnost v šeru a ve tmě. Tyto pásky jsou v souladu s normou EN471:2-2, což značí vysokou úroveň reflexe. Náprsní Kapsa: Mikina má praktickou náprsní kapsu, ideální pro uložení osobních věcí nebo nástrojů. Spodní Lem a Rukávy Stažené Gumou: Stažený spodní lem a gumové rukávy zabraňují průvanu a zvyšují tepelný komfort. Materiál: Vyrobena z vysoce kvalitního 100% polyesteru, což zajišťuje pohodlí a odolnost. Norma EN471:2-2: Tato mikina splňuje normu EN471:2-2, což znamená, že máte zaručenu vysokou úroveň reflexe a bezpečnost na pracovišti. Dvoubarevné Kombinace: K dispozici ve dvou stylizovaných dvoubarevných kombinacích: reflexní žlutá-tmavě modrá a reflexní oranžová-tmavě modrá. Nezáleží na tom, zda pracujete na stavbě, v logistice nebo kdekoliv jinde, kde je viditelnost klíčovým faktorem, naše reflexní fleecové mikiny ISSA 04053 jsou ideální volbou. Jsou pohodlné, stylové a především vás udrží v bezpečí i za špatných světelných podmínek. Vyberte si svou oblíbenou barvu a udělejte své pracovní prostředí bezpečnějším s naší reflexní mikinou.   Reflexní fleecová mikina s našitými reflexními páskami

Tento produkt se nachází v kategorii Mikiny se zipem od značky ISSA, velikost je 46/S, S, barevné provedení je modrá, oranžová, z materiálu Fleece, naleznete ho u prodejce Inzep.cz.

Produkt ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikiny bez zipu od značky ISSA, velikost je 46/S, S, barevná varianta je modrá, oranžová, je vyroben z materiálu Fleece, naleznete ho u prodejce Inzep.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky ISSA, ve velikosti 46/S, S, v barvě modrá, oranžová, materiál je Fleece v nabídce e-shopu Inzep.cz.

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S - parametry produktu

oranžová1
modrá1
89/686/EEC-kategorie OOPP2
Velikost oděvů46-S
Barvaoranžová/modrá
Velikost oděvu - BADS
Velikost oděvuS
Sezónajaro/podzim
Pohlavíunisex
MateriálFleece
Typ oděvumikina
Počet kapes1
Reflexní doplňky1
Zakončení rukávůstažený gumou
Výstražné oděvy s vysokou viditelnosti pro profesionální použití EN ISO 204711
Třída oděvu2
Třída reflexního materiálu2
Určeníunisex
Obdobíjarní/podzimní
Velikost46-S
Druh oblečenímikiny
KategorieMikiny, Mikina, Mikiny se zipem, Mikiny bez zipu, Pracovní oděvy
ZnačkaISSA
Velikost46/S, S
Barvamodrá, oranžová
MateriálFleece
E-shopInzep.cz

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S - historie ceny a dostupnosti

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S - další zajímavé produkty

ISSA 04053 Mikina reflexní oranžová/modrá S - jak nakoupit nejvýhodnější?