ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená - popis produktu

Houpačka ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená:Dopřejte dětem spoustu zábavy. Klasickou houpačku Iso Trade prostě zavěste třeba na větev stromu na zahradě a s úsměvem na tváři si užijte legraci. Tato osvědčená houpačka pro děti je sedačková. Je vyrobena pro jedno dítě o celkové hmotnosti do 20 kg. Výrobním materiálem sedáku je plast. Je vhodná jako dárek pro děti od 2 let. K designovému ztvárnění přispívá červená barva. Klíčové přednosti produktu ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená Houpačka Iso Trade si děti získá mořem zábavy a množstvím veselých chvilek Bez obtíží ji zavěsíte Tato ověřená houpačka pro děti je? sedačková Své uplatnění nachází zejména venku na zahradě Je vyrobena pro jedno dítě Její nosnost činí 20 kg Ke zhotovení sedáku byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast Okouzlí děti od 2 let Výrobce přidal pojistku, která zabrání vypadnutí Po hraní houpačku můžete jednoduše omýt Opěrka zad je vhodná pro nejmladší děti Červená barva Houpačka pro děti Iso Trade se stane vaším vděčným pomocníkem Dětská houpačka rozhodně potěší každé dítě. Výrobce považuje bezpečí dětí za prvořadé, pro tento účel byla přidána pojistka proti vypadnutí. V případě, že se houpačka při hraní znečistí, snadno lze otřít vlhkým hadříkem. Užitečná opěrka zad poskytne pohodlí zejména nejmenším dětem. Rozměry: 190 × 28 × 23 cm (vך×h)

Produkt ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená patří do skupiny produktů Dětské houpačky, vyrábí jej značka Iso Trade.

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená - parametry produktu

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená - historie ceny a dostupnosti

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená - další zajímavé produkty

ISO 9919 Dětská houpačka plastová červená - jak nakoupit nejvýhodnější?