iocel.cz Čistící set na stříbro ID028

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 - popis produktu

Nezbytný pomocník pro čištění stříbrných šperků. Speciální set šperků navržený pro dokonalé čištění drobných stříbrných předmětů. Nejvíce se hodí na šperky, ale je možno čistit i mince, či medaile. Součástí balení jsou: Čistící lázeň, čistící utěrka napuštěná speciálním roztokem k odmaštění, leštící utěrka na detailing - zakončení a finální doleštění. Odborné vyčištění šperků z pohodlí domova. Obsahuje plastový košíček, který vám usnadní proces lázně. POUŽÍVEJTE POUZE NA STŘÍBRO BEZ POVRCHOVÉ ÚPRAVY! Bezvadně vyčistí stříbrné šperky. Lázeň je možné použít opakovaně. Nepoužívejte na přírodní kameny, korály, perly. Rozhodně nepoužívejte na diamanty, ani zirkony. Chraňte oči, používejte ochranné prostředky. Vyobrazené zboží-šperk není součástí produktu.

Produkt iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 patří do skupiny produktů Šperky -, patří značce iocel.cz, v nabídce prodejce iOcel.cz.

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 - parametry produktu

Barva Šedá/Černá
KategorieŠperky, Šperky -
Značkaiocel.cz
E-shopiOcel.cz

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 - historie ceny a dostupnosti

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 - další zajímavé produkty

iocel.cz Čistící set na stříbro ID028 - jak nakoupit nejvýhodnější?