MAGDALÉNA Halena dámská bílá  48

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48

MAGDALÉNA Halena dámská bílá  48

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 542 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 - popis produktu

Představujeme vám dámskou pracovní halenu MAGDALENA - stylový a praktický kousek oděvu, který vám zaručuje pohodlí a profesionální vzhled. Tato halena je navržena tak, aby usnadnila vaše pracovní úkoly a zároveň vám dodala vkusný a moderní vzhled. Halena se obléká přes hlavu, což znamená snadné a rychlé nasazení bez zbytečných komplikací. Kimono rukávy dodávají haleně lehkost a volnost pohybu, což je ideální pro pracovní aktivity, kde je potřeba flexibilita. Výstřih a boční kapsy haleny jsou zdůrazněny barevnou výpustkou v designu puntíků, což dodává haleně hravý a svěží vzhled. Materiál z 100% bavlny zaručuje příjemný pocit na dotek a prodyšnost, což je zvláště důležité během pracovního dne. S gramáží 165 g/m2 je tato halena dostatečně lehká na to, aby vám umožnila pohodlný pohyb a zároveň dostatečně pevná na to, aby vám vydržela dlouho. Dámská pracovní halena MAGDALENA je skvělým doplňkem pro vaši pracovní garderobu, který vám zaručuje nejen komfort, ale také stylový vzhled. Bez ohledu na to, zda ji nosíte ve zdravotnictví, službách nebo jiném pracovním prostředí, tato halena vám poskytne spolehlivý a vkusný prvek do vašeho outfitu. Materiál: 100% bavlna Gramáž: 165 g/m2 Barva: bílá Dámská pracovní halena praktický kousek oděvu, který vám zaručuje pohodlí a profesionální vzhled

Produkt MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 patří do skupiny produktů Pracovní oděvy, je v nabídce značky Inzep, ve velikosti 48 v nabídce e-shopu Inzep.cz.

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 - parametry produktu

Velikost oděvu48
Velikost48
Druh oblečeníxxx
KategoriePracovní oděvy
ZnačkaInzep
Velikost48
E-shopInzep.cz

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 - historie ceny a dostupnosti

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 - další zajímavé produkty

MAGDALÉNA Halena dámská bílá 48 - jak nakoupit nejvýhodnější?