INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 440 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 - popis produktu

Představujeme vám pánské pracovní kalhoty, které jsou vhodné nejen do kuchyní, ale také do různých jiných provozů. Tyto kalhoty jsou navrženy s ohledem na pohodlí, funkčnost a praktičnost, a to vše v pánském střihu. Jedním z hlavních prvků těchto kalhot jsou boční kapsy, které vám umožní pohodlně nosit drobné nástroje nebo osobní věci při práci. Kromě toho mají kalhoty také komfortní pas do gumy s šňůrkou ke stažení. To znamená, že si můžete kalhoty snadno přizpůsobit své postavě a zajistit si tak ideální pohodlí během celého dne. Co se týče výběru barev, máte na výběr mezi elegantní černou a stylovým pepito vzorem. To vám umožní zvolit si variantu, která nejlépe odpovídá vašemu osobnímu vkusu a pracovnímu prostředí. Pokud jde o materiál, obě provedení kalhot jsou vyrobeny z kvalitní 100% bavlny s gramáží 200 g/m². Tento materiál je nejen odolný, ale také pohodlný a umožňuje pokožce dýchat. A co je důležité, kalhoty lze prát na teplotě 60°C, což zajišťuje snadnou údržbu a dlouhou životnost. Tyto pánské pracovní kalhoty jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají praktické a pohodlné oblečení pro svou každodenní práci. Bez ohledu na to, zda pracujete v kuchyni nebo jiném provozu, tyto kalhoty vám poskytnou potřebnou volnost pohybu a pohodlí. Materiál:100% bavlny  Gramáž: 200 g/m² Prosím věnujte pozornost při výběru velikosti viz. Tabulka velikosti v záložce.   Pánské pracovní kalhoty, které jsou vhodné nejen do kuchyní, ale také do různých jiných provozů

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kalhoty, je v nabídce značky Inzep, velikost odpovídá označení 60, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Produkt INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky Inzep, ve velikosti 60, v barvě černá v nabídce e-shopu Inzep.cz.

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 - parametry produktu

Výška postavy182
Velikost oděvu60
Barvačerná
Barvačerná
Velikost60
Druh oblečeníkalhoty
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty, Pracovní oděvy
ZnačkaInzep
Velikost60
Barvačerná
E-shopInzep.cz

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 - historie ceny a dostupnosti

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 - další zajímavé produkty

INZEP KUCHAŘ pánské Kalhoty do pasu černá 182 60 - jak nakoupit nejvýhodnější?