Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T - popis produktu

Invertorový usměrňovač je zařízení, které umožňuje nabíjet různé typy olověných akumulátorů. Může se jednat o VKROKÉ baterie s tekutým elektrolytem, GELOVÉ s gelovým elektrolytem nebo AGM baterie s podložkou absorbující elektrolyt. Zařízení navíc podporuje i startování spalovacích motorů. Funguje tak, že převádí proud a napětí dodávané ze sítě na takové, které je bezpečné pro efektivní nabíjení baterií. Procesem nabíjení zajišťuje adekvátní výkon baterie, což výrazně prodlužuje životnost baterie. Funkce nouzového startu umožňuje nastartovat prakticky jakékoli vozidlo, i když je baterie zcela vybitá. Usměrňovač automaticky přizpůsobuje dodávaný proud požadavkům motoru, na rozdíl od transformátorových zařízení, která dodávají proud staticky, čímž se zvyšuje bezpečnost baterie. Při aktivaci funkce startování zařízení čeká na okamžik, kdy motor potřebuje elektřinu – pro jeho nastartování nemusíme spěchat k vozidlu. Pouze při otočení klíčku startéru dodává větší proud potřebný k nastartování motoru. Toto řešení zaručuje bezpečnost díky stabilnímu výstupnímu napětí. Je vhodný pro autobusy i automobily. Díky technologii IGBT je usměrňovač mnohem menší než transformátorové usměrňovače, takže je kompaktnější. Zařízení je vyrobeno z komponent nejvyšší kvality. Jádro kabelu je vyrobeno z mědi a plně potaženo pryžovými 'crocs' zajišťujícími plnou provozní bezpečnost a ochranu proti zamrznutí. Silné a odolné, bezpečné použití. Jádro kabelu z mědi Použití měděného drátu může zaručit stabilní výstupní proud. Nabíjecí kabely mají dlouhou životnost a nevytvářejí teplo. Usměrňovač je vybaven ventilátorem, který pracuje automaticky a chrání tranzistorové systémy IGBT. Specifikace: Jmenovité napětí: 230V/50Hz Nabíjecí proud: 5 - 30 [A] Kapacita baterie: 25 - 800 [Ah] Napětí nabíjecího proudu: 12V / 24V Maximální startovací proud: 180 A Maximální příkon: 100 - 1200 [W] Provozní teplota: -20°C - 40°C Účinnost: 98% Třída voděodolnosti: IP 65 Délka upínacího kabelu: 183 cm Délka napájecího kabelu: 195 cm Obsah balení: 1x usměrňovač Kabely se svorkami '-'; '+' Box

Tento produkt se nachází v kategorii Nabíječky baterií, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T lze nalézt mezi produkty ve skupině Nabíječky autobaterií, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T - parametry produktu

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T - historie ceny a dostupnosti

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T - další zajímavé produkty

Invertorový bateriový usměrňovač PM-PI-180T - jak nakoupit nejvýhodnější?