Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 298 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem - popis produktu

Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s dálkovým IR ovladačem, kterým si navolíte jakýkoli odstímn a navodíte si atmosféru ne jenom ve svém voze, karavanu či lodi. Baterie nejsou součástí balení. Technické údaje:Počet LEDRGB  12chip 5050Rozměrd.35mm x v.22mm x h.5mmPříkon1WNapájení12VBarva světlaRGBTeplota barvy světla Světelný tok, lumeny120 lmRozměr Úhel svícení120°Životnostmin 50 000 hodinCertifikátyCE, RoHS Ideální řešení pro nasvícení nedostatečně osvětlených prostor vozidel či plavidel s napájením 12V. Jen jeden COB chip zajistí desetinásobně vyšší svítivost než dosud používané wolframové žárovky. Panel LED COB je vhodný pro osvětlení zavazadlových prostorů, do stropních a dveřních svítidel ale i pro osvětlení SPZ či svítidel interiéru karavanů či plavidel.LED panel je zespodu opatřen obostrannou lepící páskou 3M pro snadnou a rychlou montáž. Ke každému panelu jsou ZDARMA dodávány adaptéry patic W5W a C5W pro snadné připojení.Nejnovější typ chipu - COB. COB LED technologie představuje jeden velký čip. Narozdíl od SMD čipových osvětlení, kde je zdrojem světla množství malých SMD čipů, vychází světlo u COB technologie pouze z jednoho velkého COB čipu.VÝHODY LED ŽÁROVEKnízká spotřeba a dlouhá životnostminimální tvorba ztrátového teplavysoká odolnost proti otřesům a chvěníživotnost nezávisí na počtu sepnutírovnoměrná intenzita vyzařovaného světla LED žárovky během její životnostiširoký teplotní rozsah použití -40 ° C do +100 ° C-možnost vytvářet různobarevné světlovynikající barevné podáníohleduplné vůči životnímu prostředí. LED žárovky jsou charakteristické svojí čistou barvou, vysokou efektivností a mnohem větší  odolností vůči vnějším vlivům. Životnost LED žárovek je až 50.000 hodin, přičemž ji nezkracuje jejich časté vypínání, nepotřebují čas na zahřátí, pracují i při velmi nízkých teplotách. LED žárovky Vám zajistí velkou úsporu elektrické energie oproti klasickým žárovkám které mají 10x nižší životnost.

Tento produkt se nachází v kategorii LED panely od značky Interlook, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

Produkt Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem lze nalézt mezi produkty ve skupině LED ovladače, vyrábí jej značka Interlook, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem - parametry produktu

VýrobceInterlook
KategorieAdaptéry, Ovladače, LED panely, LED ovladače
ZnačkaInterlook
E-shopSMDledzarovky.cz

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem - historie ceny a dostupnosti

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem - další zajímavé produkty

Interlook Panel LED RGB 12-chip 2x6 + adaptéry C5W a W5W s IR ovladačem - jak nakoupit nejvýhodnější?