Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů - popis produktu

48cm LED pásek RGB samolepící (3M fólie), osazený 36 ks vysoce svítících RGB LED 5050, příkon 7,2W/metr. Konektor do zapalovače + IR kontroler.Kontroler Vám umožní dálkově ovládat jednotlivé režimy barevných RGB pásků.- možnost nastavit 8 barev s různou kombinaci jasu- 4 nastavitelné efekty: FLASH-blikání, STROBE-stroboskopické blikání, FADE-opakovaný pomalý náběh a zhasnutí, SMOOTH-plynulý přechod do další barvy, Stmívání- kontroler si pamatuje poslední navolený režim i po odpojení od napětí- dálkový ovladač lze použít i jako vypínač- dosah dálkového ovládání je přibližně 4m.- délka přívodních kabelů od kontroleru k pásku 2x170cm a 2x120cm- délka přívodního kabelu od konektoru zapalovače po kontroler 50cm. V každé LED diodě RGB se nacházejí 3 čipy - červený, zelený a modrý. V závislosti na světlosti jednotlivých struktur můžeme získat libovolnou výslednou barvu a tak naladit interiér vozidla či místosti dle svých představ.LED pásek je umístěn v hliníkovém profilu pro lepší chlazení a pro ochranu před vlhkostí zalitý v silikonu. Pásek je možné přilepit do různých míst automobilů či karavanů, ale je možno sadu připojit i k jakémukoli zdroji 12V s konektorem 2,1/5,5mm a umístit i například v interiérech domácností. Technické údaje:Počet LED36 x SMD RGB typu 5050Příkon pásku7,2W / mNapájení12V - napětí stejnosměrné, stabilizovanéBarva světlarůznáTeplota barvy světla-Světelný tok, lumeny550 lm/mRozměrdélka 200mm, šířka 12 mm, výška 7 mmÚhel svícení120°Životnostmin. 30 000 hodinCertifikátyCE, RoHSTřída krytíIP65 - voděodolnýSpodní částsamolepící značková fólie 3M LED páskypředstavují moderní, stylové a přitom úsporné řešení osvětlení v interiérech i exteriérech.Instalace těchto LED pásků je velmi jednoduchá, zvládne ji úplně každý. Jedná se o samolepící pásek, který je osazen SMD LED diodami. LED pásek je díky své konstrukci velmi dobře ohebný a výborně se tak hodí pro osvětlení i takových míst, kde by jiné zdroje světla neuspěly. Spotřeba LED pásků je zanedbatelná vůči klasickému osvětlení, které se používá k osvětlení např. kuchyňských linek, skříněk, akvárií, barů, automobilů a podobně.NÁVOD NA MONTÁŽV levém menu našeho e-shopu naleznete odkazy na napájecí zdroje a další příslušenství.

Produkt Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů patří do skupiny produktů LED osvětlení od značky Interlook, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině LED pásky od značky Interlook, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

Produkt Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů patří do skupiny produktů Interiérové osvětlení od značky Interlook, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů - parametry produktu

VýrobceInterlook
Příkon7,2 W
Teplota / Barva světlarůzná dle volby
Napětí12 V DC V
Typ LEDRGB 60ks/m
KategoriePásky, Osvětlení, LED osvětlení, LED pásky, Interiérové osvětlení, Samolepící fólie, Samolepící pásky
ZnačkaInterlook
E-shopSMDledzarovky.cz

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů - historie ceny a dostupnosti

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů - další zajímavé produkty

Interlook LED pásek RGB 4x9 SMD5050, IP65, sada pro interiéry automobilů - jak nakoupit nejvýhodnější?