Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM - popis produktu

Matter NEO NAS-WR07WM Smart NestUsnadněte si správu své chytré domácnosti. NEO NAS-WR07WM Nest vám umožní vzdáleně ovládat připojená zařízení a je kompatibilní se standardem Matter, což znamená, že funguje s ekosystémy, jako jsou Amazon Alexa, Apple Home, Amazon Alexa a Tuya. Nastavení pro vás nebude problém - stačí naskenovat QR kód a postupovat podle několika jednoduchých kroků.Ovládejte svá zařízení pomocí chytrého telefonuNejste si jisti, zda jste před odchodem do práce vypnuli světla? Nebo snad chcete před příchodem domů spustit kávovar, abyste si po návratu mohli dát horkou kávu? Žádný problém - to vše nyní můžete udělat ze svého chytrého telefonu! Zásuvka NEO umožňuje vzdáleně ovládat připojená zařízení, umožňuje je zapínat a vypínat a vytvářet pro ně plány.Kompatibilní s materiálemDíky kompatibilitě se standardem Matter můžete Nest snadno přidat do většiny populárních ekosystémů, jako je Google Home, Apple Home, Tuya nebo Amazon Alexa. Připojte jej k platformě, kterou používáte každý den, a pohodlně ovládejte všechna svá zařízení pomocí jediné aplikace - nemusíte přepínat mezi okny.Ještě větší pohodlíPomocí zásuvky můžete nejen pohodlně spravovat svá zařízení, ale také ušetřit na účtech. Výrobek umožňuje sledovat spotřebu energie - na základě shromážděných informací můžete snadno určit, kdy a jak spotřebováváte nejvíce elektřiny, takže pak můžete odstranit špatné návyky a zapomenout na vysoké poplatky! K dispozici je také funkce zámku, která umožňuje bezpečné používání zásuvky v prostorách, kde se vyskytují děti.VýrobceNEOModelNAS-WR07WMJmenovitý proudAC 85-250 V 50/60 HzMaximální zatížení3680 WSpotřeba energie v pohotovostním režimu0,5 WBezdrátové připojení2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/nDosahAž 45 mProvozní teplota0 °C až 60 °CProvozní vlhkost0 % až 85 % relativní vlhkosti (bez kondenzace)Rozměry50 x 50 x 85 mm

Produkt Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM lze nalézt mezi produkty ve skupině Inteligentní domácnost, patří značce Neo v nabídce e-shopu SMDledzarovky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Inteligentní zásuvky, patří pod značku Neo, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM - parametry produktu

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM - historie ceny a dostupnosti

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM - další zajímavé produkty

Chytrý Nest Matter NEO NAS-WR07WM - jak nakoupit nejvýhodnější?