Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g - popis produktu

Předtréninkový nakopávač Flash Pre-Workout Booster s příchutí Green Apple Shock.Doplněk stravy s aminokyselinami, beta-laninem, taurinem, ženšenema niacinem. S cukrem a sladidly.  Složení: L-arginin hydrochlorid, kyselina citronová, Carnosyn® beta-alanin, směs BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), L-citrulin malát, taurin, aroma, dextróza, barviva (beta-karoten, patentní modř V), L-histidin hydrochlorid, extrakt z kořene ženšenu pravého (Panax ginseng), sladidla (sukralóza, acesulfam K), nikotinamid. Příprava: Smíchejte 15 g prášku (1 odměrka) s 300 ml vody. Doporučené dávkování: 1 dávka denně před tréninkem. Dlouhodobé užívání konzultujte se svým lékařem (déle než 4 týdny). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte na chladnéma suchém místě. NEKONZUMUJTE sáček s vysoušedlem.   Výživové údaje na (15 g*): Energetická hodnota 225 kJ/53 kcal • Tuky 0,04 g • z toho nasycené mastné kyseliny

Produkt Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g patří do skupiny produktů Doplňky stravy od značky Inkospor, naleznete ho u prodejce Inkospor.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Spalovače tuku od značky Inkospor, naleznete ho u prodejce Inkospor.cz.

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g - parametry produktu

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g - historie ceny a dostupnosti

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g - další zajímavé produkty

Inkospor Flash Pre-Workout Booster 300 g - jak nakoupit nejvýhodnější?