Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 682 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL - popis produktu

Složení: 95% Viskóza ( Bambus ) 3 % Polyamid 2% Elastan

Nechte se pohladit jemností a komfortem s našimi dlouhými bambusovými dámskými legínami! Vyrobeny z přírodního bambusového vlákna, tyto legíny nabízejí jedinečnou kombinaci luxusu a udržitelnosti. Bambusová vlákna jsou nejen extrémně měkká na dotek, ale také hypoalergenní a příjemná pro citlivou pokožku. Tyto legíny mají elegantní a přiléhavý střih, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě, zajišťující vám neomezenou pohyblivost. Díky svému lehkému a prodyšnému materiálu vás udrží v pohodě po celý den, bez ohledu na roční období. Bambusové vlákno také má schopnost odvádět vlhkost a regulovat teplotu, což je ideální vlastnost pro sportovní aktivity i každodenní nošení. S dlouhými bambusovými dámskými legínami nejen že získáte stylový doplněk do vaší šatníku, ale také přispějete k ochraně životního prostředí, jelikož bambus je rychle rostoucí rostlina a jeho pěstování nepotřebuje použití pesticidů či hnojiv. Pojďte si užívat pohodlí, kvalitu a ekologičnost s našimi bambusovými dámskými legínami a dejte vašemu outfitu nový rozměr!

Produkt Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Inkastyl, velikost odpovídá označení S/M, barevné provedení je černá, materiál je bambusové vlákno.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské legíny, je v nabídce značky Inkastyl, velikost odpovídá označení S/M, barevné provedení je černá, materiál je bambusové vlákno.

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL - parametry produktu

Barva/Velikostčerná / XL/XXL
Barva
FILTR VELIKOSTÍS/M
FILTR VELIKOSTÍM/L
FILTR VELIKOSTÍXL/XXL
MateriálBambusové vlákno
VelikostS/M
KategorieKalhoty, Legíny, Dámské kalhoty, Dámské legíny
ZnačkaInkastyl
VelikostS/M
Barvačerná
Materiálbambusové vlákno

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL - historie ceny a dostupnosti

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL - další zajímavé produkty

Inkastyl Dámské bambusové legíny Barva/Velikost: černá / XL/XXL - jak nakoupit nejvýhodnější?