HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) #118533

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) #118533

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) #118533

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) - popis produktu

Jednorázové pleny HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks): Dětské pleny Huggies Ultra Comfort Jumbo vel. 3 pro děti od 5 do 8 kg byly důmyslně navrženy s ohledem na potřeby a komfort vašeho dítěte. Mimořádně měkký a vysoce prodyšný materiál je velmi příjemný pro dětskou pokožku a umožňuje jí volně dýchat. Samozřejmostí je i velmi rychlá absorpce vlhkosti díky unikátním aktivním kanálkům, která dokážou pojmout vlhkost během velmi krátké doby a rovnoměrně ji rozprostřít po celé pleně. Plenka Huggies se proto neprověsí a její hmotnost je nižší, takže děťátko má stále komfortní pocit. S plenkami Huggies se snadno manipuluje, jsou tenké a vizuálně hezké díky veselým obrázkům. Klíčové vlastnosti dětských plen Huggies Ultra Comfort Jumbo 3, 156 ksPleny Huggies Ultra Comfort Jumbo pro pohodlí 24/7Příjemný a prodyšný materiál pro jemnou pokožku vašeho miminkaMinimalizace vzniku opruzeninDokonale přiléhají k tělu, anatomicky tvarované mezi nožičkamiAktivní kanálky pro rozprostření tekutiny po celé plenceNižší hmotnost, pleny se neprověsíRychlá absorpce vlhkostiBezpečná ochrana před protečenímHuggies umožňují dítěti volný a bezproblémový pohybVizuálně hezké obrázkyHuggies jsou určeny pro děti od 5 do 8 kg Pleny Huggies pro větší komfort vašeho dítětePlenky Ultra Comfort Jumbo mají jedinečný tvar, který umožňuje dítěti volný a bezproblémový pohyb. Navíc vždy zůstanou na svém místě. Díky pružnému pásu, ouškům a manžetám kolem nohou plena dokonale obepne tělo dítěte a skvěle k němu přilehne, nikde však nestahuje. Mezi nožičkami je anatomicky tvarovaná. Vaše ratolest tak díky Huggies získá maximální komfort a přitom bezpečnou ochranu před protečením.

Produkt HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) #118533 patří do skupiny produktů Jednorázové pleny, patří značce HUGGIES, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) - parametry produktu

KategorieJednorázové pleny
ZnačkaHUGGIES
E-shopAlza.cz

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) - historie ceny a dostupnosti

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) - další zajímavé produkty

HUGGIES Ultra Comfort Mega 3 (156 ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?