HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus #6061942

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus #6061942

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus #6061942

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus - popis produktu

Cenově dostupný nástroj pro váš podnik představuje počítač ProDesk 600 od společnosti Hewlett-Packard. Moderní hardware je zabalen do velmi kompaktní skříně typu SFF (Small Form Factor), která překvapí svými skromnými požadavky na prostor. Přesto nabízí možnost rozšíření třeba o externí grafickou kartu do slotu PCI-Express x16. Nebo můžete upgradovat operační paměť díky volným pozicím pro DDR3 moduly.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 4590 Haswell 3.30 GHz
Operační paměť 8 GB DDR3
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel HD Graphics 4600
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení LAN
Rozhraní 6x USB 2.0, 4x USB 3.x, 2x DisplayPort (možnost doplnit redukci na HDMI, viz Související produkty - Kabely výše), 1x VGA, 1x COM
Operační systém Windows 10 Pro
Provedení SFF (Small Form Factor)
Barva černá
Osobní počítač HP 600 SFF

Osobní počítače řady 600 SFF společnosti HP jsou následníky populární řady COMPAQ PRO 6300 SFF. Jedná se o cenově dostupné základní stolní počítače pro obecné použití v kanceláři, které nabídnou výborný poměr cena/výkon. Pořiďte si výkon za rozumnou cenu v moderním provedení značkového výrobce.

Promyšlené provedení pro maximální pohodlí

Profesionálně navržená kompaktní skříň typu Small Form Factor umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím. Optická jednotka a porty USB na přední straně poskytují široké možnosti pro pohodlnou práci s digitálními médii a rychlé přenosy dat; zvukové konektory na přední i zadní straně nabízejí pohodlí a pružnost.

Kancelářský Intel Core na práci i na filmy

Cenově dostupná, přesto výkonná. Na brouzdání, přehrávání multimediálního obsahu nebo klasickou kancelářskou práci. V pohodě zvládne i hromadu otevřených záložek v prohlížeči. Mimo jiné využívá patentovanou technologii Intel® Hyper-Threading. Díky níž zpracovává více informací bez nutnosti aktivace dalšího jádra. Šetří tak kapacitu procesoru a spotřebu elektrické energie. I vaše peníze.

Součástí tohoto produktu je nainstalovaná sada aplikací Microsoft Office 2019 Professional Plus

Edice Professional Plus je ideální volbou pro uživatele, kteří doma nebo v kanceláři využívají celou sadu aplikací Microsoft Office. Obsaženy jsou všechny důležité programy: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher a Access. Současně je nyní přes Windows Store ke stažení k dispozici aplikace OneNote, ve které můžete rychle vytvářet poznámky a zpřístupňovat je prostřednictvím Cloudu všem zařízením. Díky široké nabídce různých programů se varianta Professional Plus orientuje především na uživatele, kteří hledají výkonné a spolehlivé řešení pro organizování dokumentů, tabulek atd. doma v home office nebo v malé kanceláři.

Jedná se o elektronickou druhotnou licenci, používání je po koupi možné po neomezenou dobu, bez dalších nákladů na předplatné.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Běžná (přeškrtnutá) cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus - parametry produktu

KategoriePočítače

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus - historie ceny a dostupnosti

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus - další zajímavé produkty

HP ProDesk 600 G1 SFF + MS Office 2019 Professional Plus - jak nakoupit nejvýhodnější?