HP EliteBook 840 G5 #5774849

HP EliteBook 840 G5 #5774849

HP EliteBook 840 G5 #5774849

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HP EliteBook 840 G5 - popis produktu

Tento notebook je možné zakoupit pouze v počtu 5ks a více. Pro další informace prosím kontaktujte obchodní oddělení (tel. 725 822 205, obchod@tera.cz)

Výkonný firemní notebook s vysokou odolností, snadnou správou, pokročilým zabezpečením a praktickými rozměry pro cestování. Právě tyto náročné požadavky splňuje notebook HP EliteBook 840 G5. Vyniká precizním řemeslným zpracováním a nabízí výkonné nástroje pro spolupráci s kolegy. Využijte výkon, zabezpečení a funkce správy notebooku EliteBook 840 G5, které vám umožní pracovat efektivně.

Shrnutí parametrů
Procesor Intel Core i5 8350U Kaby Lake R 1.70 GHz
Operační paměť 8 GB DDR4
Vnitřní úložiště 256 GB SSD
Grafická karta Intel UHD Graphics 620
Displej 14' LCD 1920 x 1080 - Matný
Optická mechanika bez optické mechaniky
Síťové připojení Wi-Fi, LAN
Rozhraní 2x USB 3.x, 1x USB-C, 1x HDMI
Výbava čtečka paměťových karet, webkamera, bluetooth, dokovací konektor
Operační systém Windows 11 Pro (možnost instalace Windows 10*)
Barva stříbrná

* Na tento produkt Vám můžeme nainstalovat Windows 10 (viz Související produkty / Software – přidejte si do nákupního košíku) a Vy kdykoliv v budoucnu můžete přejít na Windows 11 ZDARMA a jednoduše, bez ztráty dat.

 

Vysoký výkon pro profesionály

Moderní výkonné a přesto úsporné procesory Intel Core 8. generace vám poskytnou nejen sílu, ale také skvělou výdrž při práci. S pomocí procesorů Intel Core je zajištěna špičková podpora multitaskingu, která usnadňuje používání více aplikací najednou. Výkonné procesory jsou ještě doplněny vysokou propustností a kapacitou operační paměti DDR4 (2 sloty až 32 GB) a také pevnými disky SSD M.2 až v provedení PCIe NVMe. Potřený grafický výkon pak zajistí integrované grafické karty Intel UHD Graphics nebo dedikované grafické řešení v případě potřeby vyššího výkonu. Práce s notebooky řady EliteBook 840 G5 bude nejen efektivní, ale i příjemná.

Zabezpečení a správa na podnikové úrovni

S řešením společnosti HP můžete snadno zabezpečit a spravovat vše potřebné, uchovávat kritická data a identity v bezpečí. S funkcí automatického opravení a obsáhlými možnostmi správy ochrání váš počítač před škodlivým malwarem a hrozbami budoucnosti. S nástroji HP jste připraveni pro centralizovanou správu v rámci celého podniku. Podle konfigurace mohou být notebooky vybaveny ověřenými technologiemi zabezpečení zahrnující čtečku otisků prstů, čtečku čipových karet, IR kameru, automaticky šifrovaný disk SED, nebo TPM 2.0 (liší se dle modelu). HP vám s notebookem EliteBook 840 G5 poskytuje prvotřídní řešení pro zabezpečení a komplexní správu.

Tenký, přesto plně vybavený

Pro notebooky určené do firemního sektoru je samozřejmá možnost použití v kombinaci s dokovací stanicí a řada EliteBook 840 G5 se svým řešením dokování podnikové úrovně není výjimkou. Pro dokování vám nabízí hned 2 řešení. Jedním je port Thunderbolt 3/USB Type-C a druhým podpora klasického dokování na boční straně, abyste mohli dále využívat existující dok. Nabídka portů USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1, Gigabit Ethernet, HDMI zajistí připojení ke všem vašim zařízením. Samozřejmostí jsou také bezdrátové technologie WiFi a Bluetooth.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

HP EliteBook 840 G5 - parametry produktu

KategorieNotebooky

HP EliteBook 840 G5 - historie ceny a dostupnosti

HP EliteBook 840 G5 - další zajímavé produkty

HP EliteBook 840 G5 - jak nakoupit nejvýhodnější?