Hotspot Design Legíny KOI - S

Hotspot Design Legíny KOI - S

Hotspot Design Legíny KOI - S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 890 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hotspot Design Legíny KOI - S - popis produktu

Stylové a pohodlné dámské legíny s výrazným 'KOI' vzorem. Stylové a pohodlné dámské legíny s výrazným 'KOI' vzorem. Legíny plné délky vyrobené z 90% bavlny a 10% elastanu, lehké, strečové, pohodlné, teplé a odolné. Elastan zajišťuje pohodlný pohyb, zatímco přírodní bavlněná vlákna vyrovnávají tělesnou teplotu bez ohledu na vnější podmínky. Nápadný potisk s novým designem KOI dodá vašemu rybářskému oblečení nádech stylu, navíc je lze kombinovat s tričkem KOI nebo se sportovní podprsenkou s logem HSD v červené barvě.

Produkt Hotspot Design Legíny KOI - S patří do skupiny produktů Dámské oblečení, patří značce Hotspot Design, velikost odpovídá označení S, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Hotspot Design, velikost odpovídá označení S v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Produkt Hotspot Design Legíny KOI - S patří do skupiny produktů Dámské legíny, je v nabídce značky Hotspot Design, velikost odpovídá označení S v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Hotspot Design Legíny KOI - S - parametry produktu

Hotspot Design Legíny KOI - S - historie ceny a dostupnosti

Hotspot Design Legíny KOI - S - další zajímavé produkty

Hotspot Design Legíny KOI - S - jak nakoupit nejvýhodnější?