HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 151 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 - popis produktu

Stojánková baterie TRENTO-17 pro umyvadla s bidetovou sprškou. Velmi elegantní a praktické řešení pro kombinaci umyvadla s bidetem, pouze jednou baterií. Vnitřní části s úpravou Anti Line, proti usazování vodního kamene. RubiBrass je patentovaná a speciálně složená slitina mosazi odolná proti korozi.. Povrchová chromová úprava byla speciálně vyvinutá pro snadnou údržbu a odolnost. SolidChrom je odolné a trvanlivé chromování té nejlepší kvality. Umyvadlová baterie stojánková TRENTO-17 s bidetovou sprškou má moderní ergonomický design, je vyrobena z materiálů prvotřídní kvality což zaručuje dlouhou a spolehlivou životnost.  Přednosti umyvadlové stojánkové vodovodní baterie TRENTO-17 s bidetovou sprškou: Vysokotlaké připojovací hadice 40 cm pro instalaci vaší baterie. Baterie je vyráběna s keramickou kartuší RubiSTANDARD, která bateriím zaručuje dlouhou životnost. 35 mm keramická kartuše. RubiBrass je patentovaná a speciálně složená slitina mosazi odolná proti korozi. Tato odolná slitina mosazi je bezpečná pro lidské zdraví a životní prostředí. RubiBrass má méně olova a dalších nepotřebných sloučenin, které mohou reagovat s pitnou vodou. SolidChrom je odolné a trvanlivé chromování té nejlepší kvality. Toto otěruvzdorné pochromování (0,2-0,25 mikronů) bude nejen zářit ve vaší koupelně po mnoho let, ale bude mít také repelentní vlastnosti proti bakteriím. Vlastnosti stojánkové baterie TRENTO-17 s bidetovou sprškou: Barva: chrom Atraktivní vzhled a čistá linie provedení Včetně hadice (150 cm), bidetové sprška a jejího držáku na zeď Kvalitní perlátor Keramická kartuše 35 mm zajišťuje dlouhou a spolehlivou životnost Prověřená technologie Vše testováno se 100% úspěšností Všechny díly odpovídají předpisům EN817 ZÁRUKA 5 let

Produkt HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 patří do skupiny produktů Vodovodní baterie, vyrábí jej značka HOPA, naleznete jej v e-shopu Svet-koupelny.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umyvadlové baterie, patří značce HOPA, naleznete ho u prodejce Svet-koupelny.cz.

Produkt HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 patří do skupiny produktů Bidetové baterie, patří pod značku HOPA, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 - parametry produktu

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 - historie ceny a dostupnosti

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 - další zajímavé produkty

HOPA Umyvadlová baterie s bidetovou sprškou TRENTO-17 OLBATRE17 - jak nakoupit nejvýhodnější?