Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště - popis produktu

Čtečka čárových kódů Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště:Čtečky čárových kódů šetří čas i práci, což ocení nejen velké firmy, ale i drobnější podnikatelé. Ruční čtečka čárových kódů Honeywell umožňuje produkt během pár chvil naskenovat, a tak získáte veškeré důležité informace, které potřebujete. Tento šikovný pomocník zvýší rychlost operací a sníží chybovost. Díky bezdrátovému připojení využijete čtečku především v místech, kde není možné umístit kabely. Skenovací plocha Area image jednoduše zaměří čárový kód, který okamžitě přečte a pošle k dalšímu zpracování. Připojení umožňuje Bluetooth. Bluetooth čtečka čárových kódů Honeywell s bytelnou konstrukcí, která ukrývá nejmodernější technologie, vás rozhodně nezklame. Zásadní vlastnosti čtečky čárových kódů Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště Ruční čtečka čárových kódů Honeywell pomůže urychlit a zjednodušit vaši práci Praktické řešení pro případy, kdy je nutné načíst čárové kódy Typ snímání: area image Bluetooth čtečka čárových kódů Honeywell dokáže snímat jednořádkové kódy Přístroj připojíte za pomoci Bluetooth Skenuje 2D kódy Bezdrátová čtečka čárových kódů Honeywell vám umožní vyhnout se spleti kabelů

Produkt Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště patří do skupiny produktů Prsteny -, patří značce Honeywell, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Čtečky čárových kódů, patří pod značku Honeywell, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště - parametry produktu

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště - historie ceny a dostupnosti

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště - další zajímavé produkty

Honeywell 8675i Wearable Scanner - StandardRange včetně baterie a prstenové spuště - jak nakoupit nejvýhodnější?