Holicí strojek BRAUN Series 3 300

Holicí strojek BRAUN Series 3 300

Holicí strojek BRAUN Series 3 300

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Holicí strojek BRAUN Series 3 300 - popis produktu

Dvojnásobná planžeta a integrovaná střihací lišta oholí každého muže skutečně důkladně. Holicí strojek BRAUN Series 3 300 je ideálním nástrojem v péči o mužské tělo. Jedním tahem oholí krátké nebo dlouhé vousy, včetně třídenního strniště. Vyberte si mezi hladkým oholením nebo přesným zastřižením vousů. Přístroj pracuje pouze v bezdrátovém režimu a je 100% vodotěsný, proto ho můžete pohodlně používat i ve sprše. Ochrana IPX7 zaručí, že ani ponoření do hloubky 5 metrů přístroji neublíží. Strojek proto snadno očistíte pod tekoucí vodou. Inteligentní strojek s sebou můžete vzít kamkoliv do světa. Dokáže totiž automaticky upravit napětí podle toho, do jaké zásuvky ho zapojíte. Tím je zajištěný jeho bezpečný provoz bez rizika, přetížení, přepětí či přehřátí. Vyrobila německá společnost Braun. Holicí strojek BRAUN Series 3 300Holicí péče o mužské těloTrojitý holicí systém (2x SensoFoil planžeta, 1x zastřihovací lišta)Dvojnásobná planžetaIntegrovaná střihací lištaZvládne i třídenní strništěHladké oholení nebo přesné zastřižení vousůPouze bezdrátový provoz100% vodotěsný – ideální do sprchyHodina nabíjení pro 30 min provozu5 minut nabíjení pro 1 oholeníOmyvatelná hlavaPřizpůsobení napětí 100 – 240 V (ideální na cesty)Adaptér

Produkt Holicí strojek BRAUN Series 3 300 lze nalézt mezi produkty ve skupině Holící strojky, je v nabídce značky BRAUN.

Holicí strojek BRAUN Series 3 300 - parametry produktu

Holicí strojek BRAUN Series 3 300 - historie ceny a dostupnosti

Holicí strojek BRAUN Series 3 300 - další zajímavé produkty

Holicí strojek BRAUN Series 3 300 - jak nakoupit nejvýhodnější?