Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál)

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál)

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 320 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) - popis produktu

PRÉMIOVÁ HLINÍKOVÁ PERGOLA SE ZASTŘEŠENÍM Objevte dokonalost a eleganci ve vašem venkovním prostoru s hliníkovou pergolou WALL 43 s rozměrem 4,34x3 m. Tato pergola je speciálně navržena, aby poskytla ideální místo pro odpočinek a užívání si venkovního života přímo u vašeho domova s nevídaným pohodlím a stylem. KVALITA A ODOLNOST Díky své pevné konstrukci z hliníkové slitiny a odolnému polykarbonátovému krytí je hliníková pergola WALL 43 nejen překrásnou, ale i trvalou investicí do vašeho domova, která vás bude spolehlivě chránit před vlivy počasí rok co rok. RELAX ZA KAŽDÉHO POČASÍ Představte si, že si můžete kdykoli užít klidné chvíle venku, ať už za slunného dne nebo během jemného letního deště, bez obav z nepříznivého počasí. Díky snadné instalaci, kterou zvládnou dvě osoby, se nemusíte obávat složitých montážních procesů. Vyberte si z několika barevných variant střechy a přizpůsobte pergolu tak, aby dokonale ladila s vaším domovem. BAREVNÉ VARIANTY ZASTŘEŠENÍ Pergola je dostupná ve třech barvách zastřešení - bílá, čirá nebo kouřově hnědá . Barvu si můžete vybrat podle toho, jaké zastřešení prefurujete vzhledem k okolnímu designu domu nebo podle toho jakou potřebujete propustnost světla.  bílá čirá kouřově hnědá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.  TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál:hliníková slitina / 6mm polykarbonátRozměry: šířka: 434 cmhloubka: 300 cmvýška: 192 - 256 cmHmotnost:63 kg MONTÁŽ Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu. Výrobek je určen výhradně pro soukromé (domácí) nekomerční využití. Pozor: patky sloupů je nutné přišroubovat k pevnému základu.

Produkt Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní pergoly, patří pod značku Lanitplast, barevné provedení je Průhledná, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pergoly k domu, patří značce Lanitplast, v barvě Průhledná, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) - parametry produktu

BARVABílá
BARVAPrůhledná
HMOTNOST63 kg
BARVA ZASTŘEŠENÍHnědá
BARVA ZASTŘEŠENÍBílá
BARVA ZASTŘEŠENÍPrůhledná
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
BARVA KONSTRUKCEBílá
BOČNICE(SOUČÁST BALENÍ)Ne
VÝŠKA192 cm
VÝŠKA256 cm
HLOUBKA300 cm
MATERIÁL KONSTRUKCEHliník s práškovým nástřikem
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍPolykarbonát
ŠÍŘKA435 cm
BAREVNÁ VARIANTAMléčně bílá (opál)
Hmotnost63000.000g
KategorieZahradní pergoly, Pergoly k domu
ZnačkaLanitplast
BarvaPrůhledná
E-shopInpostele.cz

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) - historie ceny a dostupnosti

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) - další zajímavé produkty

Hliníková pergola 4,35x3 m WALL 43 bílá Lanitplast Mléčně bílá (opál) - jak nakoupit nejvýhodnější?