Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 42 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast - popis produktu

PRÉMIOVÁ BIOKLIMATICKA PERGOLA Představujeme bioklimatickou pergolu 3 x 3 m - vaši novou oázu klidu a pohody přímo ve vaší zahradě. V těchto časech, kdy teploty neustále stoupají a počasí je stále nepředvídatelnější, je tato funkční pergola tím nejlepším řešením, jak si vychutnat každý letní den, ať už svítí slunce nebo padají kapky deště. NASTAVITELNÉ OTOČNÉ LAMELY Díky promyšlenému designu, kombinovanému s praktičností otočných lamel, můžete snadno regulovat množství světla a stínu podle vašich aktuálních potřeb. Jemné otočení lamel ve vás probudí pocit jako byste ovládali sluneční paprsky. A když se znenadání zatáhne, jednoduchým otočením kliky se vaše pergola promění v útočiště před nepříznivým počasím. PEVNÁ KONSTRUKCE Konstrukce z práškově lakovaného hliníku nejenže vypadá stylově v moderním antracitovém odstínu, ale je také navržena tak, aby odolala veškerým klimatickým vlivům, čímž zajistí dlouhou životnost vaší investice. JEDNODUCHOST A VARIABILITA Díky možnosti snadného sestavení vám bioklimatické pergoly máte svobodu a flexibilitu vytvořit si místo pro relaxaci přesně tam, kde si přejete, a to bez zbytečných komplikací a dodatečných nákladů na montáž. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva: antracitMateriál: práškově lakovaný hliníkRozměry: šířka: 300 cmhloubka: 300 cmvýška: 212 / 253 cm Hmotnost: 130 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Produkt Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní pergoly, patří pod značku Lanitplast, barevné provedení je šedá, materiálové složení kov, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast - parametry produktu

BARVAŠedá
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
BOČNICE(SOUČÁST BALENÍ)Ne
VÝŠKA PO STŘECHU2,12 m
MATERIÁLKov
HMOTNOST130 kg
ŠÍŘKA300 cm
DEKORAntracit
HLOUBKA300 cm
VÝŠKA253 cm
BARVA ZASTŘEŠENÍAntracit
MATERIÁL KONSTRUKCEHliník s práškovým nástřikem
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍHliníkové lamely
BARVA KONSTRUKCEAntracit
Hmotnost130000.000g
KategorieZahradní pergoly
ZnačkaLanitplast
Barvašedá
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast - historie ceny a dostupnosti

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast - další zajímavé produkty

Bioklimatická pergola 3x3 m BIOCLIMATIC 33 Lanitplast - jak nakoupit nejvýhodnější?