Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 59 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný - popis produktu

Pouzdro na tablet Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný: Odolný silikonovýkryt pro tabletFlexibilní zadní kryt Hishell TPU představuje ideální způsob jak ochránit váš tablet před poškozením během každodenního používání. Pokud tedy patříte mezi ty, kteří s tabletem nezachází v rukavičkách, neměl by tento zadní kryt chybět ve vaší výbavě. URČENO PROLenovo TAB E10 BARVAtransparentní (matná) MATERIÁLTPU Ochrání, ale zachová veškerou funkčnostHishell TPU je navržen přesně na daný typ tabletu a samozřejmostí jsou tak přesné výřezy na konektory, fotoaparát a další, díky čemuž zachovává maximální uživatelský komfort.  K tabletu perfektně přilneSilikonový kryt je vyroben z odolného materiálu, který se dobře drží, z ruky neklouže a navíc je tenký a lehký, díky čemuž nijak zásadně nenavyšuje rozměry ani hmotnost přístroje. Klíčové vlastnostiHishell TPU, matnýPerfektní ochrana tabletu proti poškozeníVyrobeno z odolného, flexibilního a kvalitního silikonuPřesné výřezy po konektory, fotoaparát a tlačítkaMateriál příjemný na dotek - dobře se drží v ruceTransparentní provedení

Produkt Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný patří do skupiny produktů Obaly na tablet od značky Hishell, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný - parametry produktu

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný - historie ceny a dostupnosti

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný - další zajímavé produkty

Hishell TPU pro Lenovo TAB E10 matný - jak nakoupit nejvýhodnější?