HiPP Babysanft Šampón

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan)

HiPP Babysanft Šampón

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) - popis produktu

HiPP Babysanft sprchový gel a šampón „2 v 1“ na vlasy i tělo s lachtánkem myje citlivou dětskou pokožku a vlásky obzvlášť šetrně. Obsahuje cenné přírodní výtažky z BIO mandlí, udržuje přirozené pH pokožky, neštípe do očí a usnadňuje rozčesávání vlásků. Pro každodenní hygienu, která děti baví. V praktické lahvi s uzávěrem dolů. Šetrný k pokožce i přírodě: Bez parfémů, které mohou vyvolat alergickou reakci* Bez éterických, minerálních a silikonových olejů Bez PEG emulgátorů a parabenů Bez složek živočišného původu – vegan Netestováno na zvířatech** Bez mikroplastů Klimaticky pozitivní produkt*** dle Nařízení pro kosmetiku ** v EU zakázáno *** Chráníme klima planety, přírodě vracíme více, než si z ní bereme. Snášenlivost s pokožkou dermatologicky testována. Složení: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Tocopherol, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Guar Hydroxypropyl­trimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Parfum.

Produkt HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) lze nalézt mezi produkty ve skupině Sprchové gely, patří značce HiPP.

Tento produkt naleznete ve skupině Péče o vlasy, patří značce HiPP.

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) - parametry produktu

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) - historie ceny a dostupnosti

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) - další zajímavé produkty

HiPP Babysanft Šampón "Vlasy & Tělo" (Lachtan) - jak nakoupit nejvýhodnější?