Hills  MATURE  MEDIUM/chicken - 14kg

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg

Hills  MATURE  MEDIUM/chicken - 14kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 014 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg - popis produktu

Hill's Science Plan krmivo pro starší středně velké psy s kuřetem je vytvořeno pro specifické potřeby stárnoucích psů. Poskytuje lehce stravitelnou výživu se synergickou směsí ingrediencí pro podporu míry energie a aktivity. Klíčové výhody Omega-6 a vitamín E pro krásnou kůži a srst. Vyvážené minerální látky pro zdraví srdce a ledvin. Vysoce kvalitní bílkoviny pro svalovou hmotu. Doporučeno pro:Starší psi od 7 let věku.Není určeno pro: Štěňata, dospělí psi (starší než 7 let). Březí nebo kojící feny. Během březosti a laktace by mělo být podáváno krmivo Hill's Science Plan pro štěňata.

Tento produkt naleznete ve skupině Krmiva pro psy, patří značce Hills, velikost je 14kg, naleznete jej v e-shopu KRMENI.CZ.

Produkt Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg patří do skupiny produktů Granule pro psy od značky Hills, je vyroben ve velikosti 14kg, naleznete ho u prodejce KRMENI.CZ.

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg - parametry produktu

Velikost
KategorieKrmiva, Krmiva pro psy, Granule pro psy
ZnačkaHills
Velikost14kg
E-shopKRMENI.CZ

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg - historie ceny a dostupnosti

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg - další zajímavé produkty

Hills MATURE MEDIUM/chicken - 14kg - jak nakoupit nejvýhodnější?