Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 308 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg - popis produktu

Malá velikost, velká dávka lásky. Hill's Science Plan krmivo pro malé a trpasličí dospělé psy s jehněčím a rýží je vytvořeno speciálně pro specifické potřeby malých a trpasličích psů během nejlepších let života. Lahodná jehněčí příchuť pro větší rozmanitost, nejmenší velikost granulí. Vysoce kvalitní jehněčí a rýže pro šetrné, zdravé trávení Výživná směs omega-6 a vitamínu E pro zdravou kůži a krásnou srst Vysoce kvalitní bílkoviny pro svalovou hmotu Obsahuje naši speciální směs antioxidantů pro malá a trpasličí plemena pro celoživotní podporu imunity

Tento produkt se nachází v kategorii Krmiva pro psy, patří značce Hills, velikost je 6kg, naleznete jej v e-shopu KRMENI.CZ.

Produkt Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Granule pro psy od značky Hills, je vyroben ve velikosti 6kg, naleznete ho u prodejce KRMENI.CZ.

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg - parametry produktu

Velikost
KategorieKrmiva, Krmiva pro psy, Granule pro psy
ZnačkaHills
Velikost6kg
E-shopKRMENI.CZ

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg - historie ceny a dostupnosti

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg - další zajímavé produkty

Hills ADULT SMALL/mini LAMB - 6kg - jak nakoupit nejvýhodnější?