HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g - popis produktu

Zubní pasta HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g: Bylinná zubní pasta s fluorem od české značky HERBADENT vám pomůže důkladně vyčistit zuby od bakteriálního zubního plaku. Díky unikátnímu složení zároveň poskytne šetrnou péči vašim dásním a sliznici dutiny ústní. Základem zubní pasty je tradiční a klinicky testovaná receptura, která v sobě kombinuje extrakty ze sedmi léčivých bylin. Díky nim dosáhnete nejen úžasně svěžího dechu, ale jejich léčivé účinky vám také pomohou v boji se záněty dásní, jejich krvácením a proti paradontóze. Obsah fluoridu sodného v zubní pastě pak sníží riziko vzniku zubního kazu a postará se o zdraví zubní skloviny vašich zubů. Pasta navíc neobsahuje žádné zbytečné chemické příměsi. V balení jsou dodávány dvě bylinné zubní pasty HERBADENT.  Klíčové vlastnosti bylinné zubní pasty HERBADENT s fluorem 2× 100 gZubní pasta české značky HERBADENT čerpající z více než stoleté tradiceBylinná zubní pasta gelové konzistence, s fluorem a s antibakteriálními účinkyPasta obsahující extrakt z unikátní kombinace sedmi léčivých bylinKlinicky ověřené účinky bylinného základu zubní pasty HERBADENTPasta HERBADENT pečující o zuby, dásně a celou ústní dutinuJemné abrazivní složky pomáhající účinně odstranit bakteriální zubní plakEfektivní pomoc v boji proti zánětu dásní, krvácení a paradentózeObsažený fluorid sodný pro snížení rizika vzniku zubního kazu a posílení zubní sklovinyZubní pasta obsahující pouze přírodní pěnidlaBez obsahu zbytečných chemických přísad (jako SLS - Sodium Lauryl Sulphate)Výrobky vhodné nejen pro děti, ale také pro kojící matkyBalení obsahuje dvě bylinné zubní pasty HERBADENT Aktivní látky:Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku - dodávají pastě její léčivé účinky, kombinace bylinných extraktů napomáhající boji proti zánětu dásní, krvácení a paradontózeMátová, hřebíčková a fenyklová silice - propůjčují pastě HERBADENT jedinečnou vůni a svěžestFluorid sodný - snižuje riziko vzniku zubního kazu, stará se o zdraví a pevnost zubní skloviny Složení:Glycerin, Hydrated Silica, Aqua purificata, PEG-32 , Herbadent herbal Extract (Alcohol denat., Salicylic acid, Agrimonia eupatoria ext., Chamomilla recutita ext., Salvia officinalis ext., Potentilla erecta ext), Sodium benzoate, Sodium sweetalmondamphoacetate, Eugenia caryophyllus oil, Mentha piperita oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium fluoride, Foeniculum vulgare oil, Sodium saccharin Indikace:Zubní pasta vhodná pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze.Hmotnost:2× 100 g

Tento produkt naleznete ve skupině Zubní pasty, patří pod značku HERBADENT v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g patří do skupiny produktů zubní pasta, patří pod značku HERBADENT v nabídce e-shopu Alza.cz.

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g - parametry produktu

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g - historie ceny a dostupnosti

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g - další zajímavé produkty

HERBADENT bylinná zubní pasta s fluorem 2× 100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?