HealthyCo Proteinella white

HealthyCo Proteinella white

HealthyCo Proteinella white

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 88 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HealthyCo Proteinella white - popis produktu

Máslo HealthyCo Proteinella white: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu HealthyCo ProteinellaWhite, 200 a 400 g Proteinella je krém od švédské značky HealthyCo. Tato pomazánka s příchutí bílé čokolády nejen skvěle chutná, ale obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. Ve 100 g má 14,2 g bílkovin díky syrovátkovému proteinu a vychutnat si ji můžete na kousku pečiva, na lžičce nebo přidat do jogurtu či dezertu. Klíčové vlastnosti krému HealthyCo Proteinella Krém ProteinellaObsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukryVčetně syrovátkového proteinu S příchutí bílé čokoládyVe 100 g má 14,2 g bílkovinVhodná na pečivo i do jogurtu Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Složení Sladidlo (maltitol), slunečnicový olej, sušené odstředěné mléko (13 %), syrovátkový proteinový koncentrát (mléko) (12 %), kakaové máslo, kokosový olej, emulgátor (slunečnicový lecitin), vanilkový extrakt. Výživové údaje Energetická hodnota: 2178 Kj / 528 KcalTuky: 39,2 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 8,6 gSacharidy: 43,8 g- z toho cukry: 6,6 gBílkoviny: 14,2 gVláknina: < 0,1 gSůl: 0,18 g Příprava a dávkování Určeno k okamžité konzumaci.

Produkt HealthyCo Proteinella white patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce HealthyCo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ořechová másla, patří pod značku HealthyCo, v nabídce prodejce Alza.cz.

HealthyCo Proteinella white - parametry produktu

HealthyCo Proteinella white - historie ceny a dostupnosti

HealthyCo Proteinella white - další zajímavé produkty

HealthyCo Proteinella white - jak nakoupit nejvýhodnější?