HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime)

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime)

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime) - popis produktu

Solární sprchy Sunny Style Premium ekologicky a s využitím solární energie vytváří teplou vodu bez jakékoli potřeby elektřiny. Díky chytrému systému ohřevu vody ve spodní základně se skleníkovým efektem, je možné cca po dvou hodinách užívat horké vody a nastavit si libovolnou teplotu. Zásobník vody umožňuje i několik sprchovacích cyklů. Řada Premium má nastavitelnou sprchovací hlavu a možnost vytáhnout z držáku pro pohodlné opláchnutí nohou a jiných částí těla. Nové barvy těchto solárních sprch jsou svěží a rozjasní okolí vašeho bazénu. - Mixér horké a studené vody - Stabilní a bezpečný podstavec - Nastavitelná základna od 1,40m do 2,10m - Regulátor vstupu as adaptorem na zahradní hadici - Plug & Play set obsahuje vše co budete k zapojení potřebovat Barevné provedení: lime Kapacita zásobníku: 8 litrů Kapacita: 8L

Tento produkt se nachází v kategorii Solární sprchy, je v nabídce značky HANSCRAFT v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime) - parametry produktu

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime) - historie ceny a dostupnosti

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime) - další zajímavé produkty

HANSCRAFT Solární sprcha SUNNY STYLE premium (lime) - jak nakoupit nejvýhodnější?